-
تنهایی مزمن
سلام
من امین جمشیدی بچه شهرکرد ادمی که عاشق دختری شد که بخاطرش زندگی میکر
من عاشق دختریشدم ئکه ی پارچه خانم بود هنوز هنوزم به خاطره احترام به عشقش با کسی نرفتم ی روز تصمیم گرفتم از بیماری که داشتم بهش بگم تا بهش گفتم گریه کرد دو روز گریه کرد ارواح خاک دادش وابجیم اما بعدش بهونه اوزد که نمیتونم باهات باشم کم اوردم هرچی التماس درخواست نشد ک نشد رفت حتی چن بار سعی کردم برش گردونم نشد دارم روانی میشم چه کنم؟؟
-
سلام آقای امین
خوش اومدین
اول اینکه لازم نیست خودتونو کامل معرفی کنین اینجا هرچی ناشناس تر باشی بیشتر میتونی کمک بگیری. دوم اینکه عنوانتون ربطی به مشکلتون نداره. تنهایی مزمن؟؟؟
نمیپرسم بیماریتون چیه اما آیا قابل درمان نیست؟ نمیتونستین اون خانومو متقاعد کنین که درمان میشه؟ اگه بیماری خیلی خاصیه تا چه حد بهش حق میدین که ترکتون کرده؟
-
سلام اره حق با شماست سارا جان ولی اتفقا سعی کردم مجابشم کنم اما نخاست به نظر شما بیماری صرع خطری حاده چیه تازه وقتی داره با دارو دکترم داره کنترل میشه اینارو همه بهش گفتم قبول نکرد بهونه میاورد .
-
دوست عزیر،
شما اگر در مورد بیماریتون صحبت نمی کردید، ممکن بود تا مدتها ایشون متوجه نشن و اتفاقی بعد از ازدواج بفهمند.
اما شما صادقانه در موردش صحبت کردید و به ایشون اجازه دادید که دانسته تصمیم بگیرند. حالا برای تصمیمی که گرفته نباید ناراحت باشی.
بهتره سعی کنی که فراموشش کنی.
مطمئنا هستند دخترانی که با بیماری شما کنار بیان و با شما ازدواج کنند.
-
به نام خدا
سلام شیدا جان
ممنون از کمکت درسته اما بحث حرف من سر اینه چرا کسی که گفته من حتی اگه دور از جون شما سرطان هم داشته باشی باهات هستم حتی کسی ک رابط و باعث اشنایی ما بود خود اون طرف من بهش گفته دلتنگشم نمیدونم دیگه دلیل این نبودنها و پافشاری ها واسه نبودنش با من چیه
-
نمی دونم چرا اون خانم سر حرفی که زده و قولی که داده نمونده.
سخته قضاوت کردن و حدس زدن.
شاید بدقول و دروغگو است. شاید شرایط خانوادگیش ایجاب می کرده و می دونسته خانواده اش نمی پذیرند.
شاید تجربه بدی از این بیماری داره و روی تصمیمش تاثیر گذاشته.
شاید اصلا فکرش تا اینجا نرسیده بود و .... خیلی شایدهای دیگه.
از این اتفاقها و اومدن رفتن ها تو زندگی همه پیش می آد. از این چراهای بی پاسخ هممون داریم.
کاری نمی شه کرد جز فراموش کردن و زندگی کردن. از این اتفاقها درس گرفتن و جلو رفتن.
دفعه بعد قبل از وابسته تر شدن، این مسائل را بینتون زودتر حل کنید که مشکل کمتری پیش بیاد.
آیا نامزد رسمی بودید؟
-
نه شیدا جان بین خودمون عهد بستیم شایدم حق با شما باشه چون نمیشه چیزیرو حدس زد اما خیلی رو روانم خودم اثر گذاشته نمیتونم با کسی رابطه بررقرار کنم