میترسم خواستگارم منو نپسندیده باشه!
سلام به همه ی عزیزانی که دارن لطف میکنن و تاپیک منو میخونن
دوستان من هفته قبل با یک آقایی که یکی از آشنایان معرفی کرده بود، برای آشنایی بیشتر بیرون رفتم. اطلاعات خیلی مختصری از هم داشتیم و خانواده ها معتقد بودند که قبل از آشنایی دو خانواده ،ما دو نفر با هم دیداری داشته باشیم، شاید اصلا خودمون با ظاهر و مسائل اولیه کنار نیایم. من هم با این طرزفکر رفتم اما ایشون سوالای خیلی زیادی پرسید که من اصلا آمادگیشو نداشتم و به نظر خودم یه جورایی احمقانه برخورد کردم! اما مساله اینه که ایشون تقریبا توی همه ی زمینه ها یک سطح از من بالاتر بود. تحصیلات، اقتصادی، خانوادگی، ظاهری(چهره متوسط اما از نظر تیپو قد و ...خیلی بهتر بود) البته این رو هم در نظر بگیرین که من اعتماد به نفسم خیلی پایینه اما در کل از من سرتر بود. حالا قراره تا یکی دو روزه دیگه با من دوباره تماس بگیره و متاسفانه متاسفانه متاسفانه من یه جورایی رضایت خودمو نشون دادم و الان میترسم که اون از من خوشش نیومده باشه و دیگه تماس نگیره!!!!! میدونم قرار نیست همه ی خواستگاری ها اکی باشه اما خیلی برام سخته قبول این که منو نپسندن! احساس میکنم توو خانواده کوچیک میشم:47:
بچه ها کسی تجربه ی مشابه داشته؟ قرار شد خودش با من تماس بگیره اگه نگرفت چطور خانوادمو توجیه کنم؟؟ و یه سوال از پسرا دارم اگه همه ی شرایطتون اکی باشه دنبال کیسی هستید که تا حدی ازتون پایین تره یا با توجه به موقعیتتون دنبال بهترین گزینه ها هستین؟