دختری پر از ابهام چندسوال...
سلام بر دوستان عزیز:72:
من همون دختریم که یه پست با عنوان با ریای ذهنی مطلب گذاشتم که دوستان به من توصیه کردن به روانشناس بالینی مراجعه کنم.من پیش روانشناس رفتم. اما در مورد چندین فکر ازشما دوستان سوال دارم که میخوام در مورد چرایی این تفکرات با مطالب علمی و عقلی به من پاسخ بدین.
همون طور که گفتم من چند سال سراب را با خدا اشتباه گرفتم و به شکل هدفمند به افکار و آینده ای تن دادم که خودم اونو در ذهنم ساخته بودم.
من فقط به خاطر خدا این افکار رو داشتم. اونم افکاری که هیچ لذتی توش نبود.
اگه کسی عاشقه و به کسی فکر میکنه من عاشق نبودم و طعم لذت برام نداشت حتما متوجه میشین به این آدم که چند سال با منفی بافی زندگی کرده چی گذشته....
جناب ammin شما مطالب خوبی گفتین و من اونارو برای خودم چندین بار تکرار میکنم.(این پیام از طرف خدا نیست یک تکانه ی جنسی است که به شکل دلسوزی خودشو نشون داده...........)
سوالات من:
1-خدا وقتی میبینه بندش داره چند سال با افکارش خودشو اذیت میکنه اونم برای خدا چرا یه جوری بهش نمیفهمونه که داری اشتباه می کنی و راهت غلطه مگه خودش توی قرآن نگفته کسانی که به سمت ما بیان اونا رو ب راه خودمون هدایتشون میکنیم ......
- - - Updated - - -
2- عقل که عنصر مهمی برای زندگیه از سمت خدا به همه آدما داده شده یا نه؟اگه از سمت خدا داده شده پس خدا بین بنده هاش فرق گذاشته ..و راه درست زندگی کردن رو به روش بسته؟؟؟این عدالته؟؟
3- جناب ammin شما یه جا به من گفتید( اگه به خودت سخت بگیری که گناه نکنی.این کار باعث خلا لذت میشه.. و تورو به سمت....سوق میده.میشه در مورد این مطلب بیشتر توضیح بدین.پس این که می گن خودتو پاک نگهدار.یعنی چی؟
4-یرای بالا بردن اعتماد به نفس چه راهکارهایی را پیشنهاد میکنید؟من همیشه دیگران رواز خودم بالاتر می دونم...نمیدونم چرا؟
- - - Updated - - -
4-آیا خدا همه بنده هاشو دوست داره یا فقط اوناییرو دوست داره که گناه نمی کننن؟
ممنون از همه ی دوستان:72::72: