-
اختلاف سن معکوس
سلام دوستان. من ÷سر بی نظیری رو دوست دارم که از من 5 سال کوچکتره و 23 سال داره.اون بسیار مومنه. من بعد از اشنایی باهاش خیلی تغییر کردم و ایمانم بسیار تقویت شد با اینکه قبلا زیاد معتقد نبودم. این علاقه دو طرفه هست و 90 درصد مشاوه هایی که رفتم خیلی با این ازدواج موافقن.با اینکه خونواده من میدونن اون هنوز به خونواده ش نگفته . الان که میخاد بگه خیلی استرس داریم .اما توکلمون به خداست اگه میشه هر کس تجربه یا اگاهی داره مارو راهنمایی کنه.متشکرم
-
مشاوره هایی که رفتید بهتون نگفتند که چطور با خانواده اش مطرح کنه؟
گفتید نود درصدشون موافق بودند
اون ده درصدی که مخالف بودند چه دلایلی داشتند؟
-
سلام زهرا جان
اول اینکه من برای شما آرزوی خوشبختی میکنم
بهتره بدونی بزرگتر بودن دختر در زمانه حاضر تا حدودی پذیرفته شده است ؛ نگران نباشید انشالا که همه چیز درست میشه
از طرفی باید بگم موردهایی که من در اطرافم به این صورت دیدم هیچکدوم موفق نبودند و شاید تفکر اشتباه گذتشگان و یا عکس العمل های اطرافیان هیزمی بر آتیش زندگی آنها شده ... قدیمی ها می گویند مرد بعد از گذشت 3-4 سال متوجه اشتباهش میشه (پیر شدن زنش و جوان موندن خودش) و به راحتی به خودش حق داده و بدون اینکه خودش رو مقصر بدونه از زنش جدا میشه
بنظرم علاوه بر تفکر تون به ظاهرتونم توجه کنید خانومها توی زندگی مشترک خیلی زودتر از سنشون پیر میشوند اگر تمام شرایط لازم رو داشتید با خیال راحت بدون توجه به سن تقویمی تون به ازدواج اقدام کنید
موفق باشی دوست عزیزم:43: