RE: ديگه نميدونم چيكار كنم
خوب کسی که از همون اول در مورد مهریه این همه چونه میزنه بیشتر مثه اینه که اومده معامله کنه تا ازدواج مهریه حق زنه مطمئن باش نه زیادش خوبه نه کمش چون زیادشم به وقتش چیزی دست ادم نمی گیره من اگه جای تو بودم مهریه رو قبول می کردم به شرط این که حق طلاق رو به تو بده و یه تبصره هم به عقد نامه اضافه می کردم که هر چی در زندگی مشترک بدست اوردید نصف نصف باشه این از هزار تا مهریه بهتره اینم بگم اگه شما با هم ازدواج کنید همیشه این خاطره توی ذهن تو می مونه البته این بحث ها طبیعیه اما خوب از پدر شما سنی گذشته هیچ وقت فکرشم نکن که خانوادت زیر بار این برن که معذرت بخوان شما دوتا می تونید با هم این مشکل و حل کنید اول خودتون بر سر مهریه به توافق برسید بعدش خانواده ها رو در جریان تصمیمتون بذارید می تونید واسه مراسم بعدی هر دو خانواده رو یه جایی غیر از خونه دعوت کنید و قضیه روتموم کنید اگه شما دوتا توافق کنید خانواد ه هاتون اروم می شن اما این که یکی از خانواده ها معذرت خواهی کنه دورا ز انتظاره تنها راهش اینه که هر دو خانواده این موضوع رو فراموش کنن
سلام . famin هستم . در مورد شرايط ضمن عقد هم در مورد كارم ( من شاغل هستم ) و تحصيلم كه مي خوام ادامه بدم صحبت كردم و گفتم كه شرط ضمن عقد باشه كه من خودم در اين موارد تصميم بگيرم و اجازه بده كه ادامه بدم ولي گفت من به تو قول ميدم و خودم هم كمكت مي كنم ولي شرط ضمن عقد نه . حالا فكر مي كنين حق طلاق يا چيزاي ديگه رو قبول مي كرد البته در مورد دارايي خودش گفته بود كه چون ما هردومون تو بانك مسكن حساب داريم ( هر دو براي خريد خونه از اول اين تصميم رو گرفتيم ) گفت خونه رو از روي وام من ميگيره تا به اسم من باشه و از اول هم نيت داشت كه خونه اي كه ميخريم به اسم من باشه ولي خوب پسرا قبل ازدواج از اين حرفا زياد ميزن از طرفي اگه ميخواست قول الكي بده مهريه رو قبول ميكرد . نميدونم
فقط می تونم بگم با ادم زرنگی روبرو هستی ببین به حرف اکتفا نکن به قول قدیمیا حرف باد هواست هر چی دوست داری محضری ازش بگیر از من گفتن بود اتفاقا اگه دوستت داشت بر سر این جور مسائل چونه نمی زد من فکر می کنم ادم عاقبت اندیشیه و نمی خواد هیجا دم به تله بده به الانت فک نکن تو نمی دونی در اینده قراره چی بشه تو هم مثه خودش رفتار کن اگه دوستت داشته باشه حتما قبول می کنه رو حرفت وایسا کوتاه نیای که تمام زندپیت باید کوتاه بیای خیلی ها قبل از ازدواج خیلیقولها می دن اما توی 100 نفر یکی هم اونو انجام نمیده
سلام famin
تصور می كنم سرنخهای مهم و دقیقی هست كه منجر می شود شناخت شما نسبت به هم خیلی بالا برود. و هم اكنون این چالش های به شكل مهریه و ... خودش را نشون میدهد. اما تفاوت خاصی در شما و ایشون و همین طور خانواده هاتون به چشم می خوره كه اگر قبل از ازدواج به طور كلی رفع نشود ،حتما مشكل ساز خواهد بود.
لذا پیشنهاد می دهم به اتفاق هم چندین جلسه نزد مشاور خانواده بروید و یك ارزیابی دقیقی نسبت به هم داشته باشید.
مسئله سن هم خودش یك مسئله در كنار مسائل دیگر هست كه ظاهرا خودش را بطور غیر مستقیم از همین اول نشون می دهد.