راهنمایی دوستان،مخالفت خانوادم با پسر هم کلاسی به خاطر فرهنگ لر بودن
سلام دوستان، میشه من راهنمایی کنید؟
من دختری هستم متولد 66 و مهندس نرم افزارم .. تا حالا خواستگارهای زیادی داشتم و خیلی روی رفتار و ادب پسر هایی که برام خواستگاری اومدن بسیار حساسم، در طول دوره کارشناسیم با یه پسر هم کلاسیم بیشتر از بقیه سلام و علیک داشتم و اجازه داده بودم به خاطر جزوه و مسائل درسی ازم راهنمایی بگیره، اعتمادم به آقا به این خاطر بود که میدیم خیلی اهل کار هست و مودب و قابل اعتماد هست و سرش به کار و درسش هست و برخورد و تماس ما هم در همین حد درس بود و خیلی جدی و مودب... در این 2 ساله بعد از اتمام درسم هم بر حسب شناخت و اعتمادم با ایشون گاها تماس داشتم و برخلاف اینکه مدتی تصمیم داشت به خارج برود حالا منصرف شده و به من پیشنهاد ازدواج داد. من شناختم از خودش و خصوصیاتش تا الان حدود 70% هست ولی خانوادش رو ضعیفتر...ایشون متولد 64 یعنی 2 سال بزرگتره و کارمند اداره هست و بسیار جوان فعالی هست، و با اینکه سن کمی دارد با تلاشش یه خونه ی کوچک و ماشین هم تهیه کرده و بسیار مقید به ساختن یه زندگی هست، خودش بچه ی پل دختر هست و بصورت مستقل تقریبا 8 سال هست ساکن تهران و جدا از پدر و مادر در تهران کار و زندگی می کنه البته 3 تا از خواهر برادراش در متاهل در تهران هستند... تصمیم ما بر این شد که بعد از جلسه اول و رضایت و اطلاع خانواده ها بتونیم فرصت بیشتر برای تماس و رفت و آمد و شناخت هم پیدا کنیم و خودم حالا که حرف ازدواج شده دید من بر حسب شناخت بعضی از خصوصیات ایشون مثبت تر هست، ولی با یک جلسه که ایشون به همراه خانوادش منزل ما اومدن خانوادم شدیدا ابراز مخالفت کردند و عمده دلیل آنها لر بودن آنهاست و میگن که فرهنگ ما بهم نمیخوره و هرچه من اصرار می کنم که اجازه بدن شناخت بیشتر داشته باشیم البته اینم بگم خودم حدس میزنم یه خواستگار قدیمی و مسر دارم که خانوادم میگن چون این یکی تک پسر و همه ی خانوادش تهران هستن اینا بهترین چون این یکی هم هم خونه و هم ماشین داره ولی من قبلا نه گفتم چون در تماسم با این آقا اصلا به دلم نشست ولی مادرش اصرار داره مجدد بیان، و باعث شده خانودادم هم کلاسی خودم را هم با اینا مقایسه کنن و میگن اگر به این قدیمی هم باز نه بگم ، اجازه فکر کردن به هم کلاسی رو ندارم!! دوستان فرهنگ لر و فارسبرای ازدواج مناسب نیستند؟
چه کار کنم به نظر شما؟؟؟؟ چه جور راضیشون کنم که اجازه بدن یه چند بار با هم کلاسیم بیشتر رفت و آمد کنیم که خانوادم هم پسره رو بشناسن و اگر واقعا بهم نمیخوریم با رفت و آمد اینو خودم بفهمم تا بتونم قبول کنم. میگن فارس و لر بهم نمیخوره و با عرض معذرت تصور خیلی خیلی بدی از لرها دارن، و میگن کلاس خانوادگی اونا چون بیشتر خودش و خانوادش شهرستانن پایین هست، و اصلا اجازه نمیدن این پسر رو بهتر بشناسن و فکر می کنند که این آقا مخ منو زده و زبون بازی و چاپلوسی کرده در صورتیکه بسیار پسر منطقی و صادقی هست.....حالم خیلی بد هست و اینطوری نمیتونم این هم کلاسیم رو فراموش کنم...:54:
اون یکی خواستگارمم بیاد باز میدونم نظرم نفی هست، ولی اینا خودشونم میگن نکنه با هم کلاسیت مقایسه کنی!....
شمما چه راهی پیشنهاد می کنید ؟ منتظر راهنماییتون هستم.بسیار ممنونم.