RE: محتاجم به كمك شما دوستان
سلام آقا پيروز
چرا تكليفتان را رو روشن نمي كنيد . به هر حال شايد هدف شما از ارتباط يه دوستي ساده و ادامه دار باشه ولي اين خانم حق داره ارتباط برقرار بكنه و براي آينده اش كسي رو انتخاب كنه ( يعني ارتباط هدف دار ) .البته اگه شما هم خواستار ايشان هستي بايد حتما" با توجه به اينكه هم شناخت داريد و هم موقعيت ازدواج به رابطه تون رسميت بدين يعني رسما" خولاستگاري كنيد . مبارك باد
سلام دوست عزیز
باید رک به شمابگویم که دیگه همه چیز راباید تمام کنی با این خانم
میدونم که خیلی مشکله براتون اما تقدیربرای شما طوری دیگررقم خورده
خداخیلی دوستتون داشته که شما الان متوجه شدین با کسی دیگه هم رابطه دارن
این مشکل را خیلی ها داشتن وبه راحتی حلش کردن ، شما هم میتونین ازدواج کنین واز رابطه زن وشوهری
لذت ببرین ومطمئن باشین که روزی اینها همه براتون فقط یک خاطره میمونه
گاهی وقتها ما خانمها قدرشما آقایون رانداریم وگاهی وقتها هم شما
لیاقت هرکس به اندازه خودش است پس حتما سرنوشت برای شمادرجایی دیگررقم خورده است
توکل کن به خدا
چی 15 سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه! چرا این همه طولانی؟ یعنی از چند سالگی همو دوست داشتید اون 11 سالش بوده تو 13 نه این باور کردنی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شبیه خاله بازیه تا عشق و عاشقی
با سلام
دوست عزيز بايدم باورت نشه ولي عين واقعيته.تازه الان بعد از اين 15 سال فهميدم كه اين علاقه حتما يك طرفه بوده.در اين مدت من حتي با يك نفرم دوست نشدم (به خاطر اون).احساس بدي دارم.احساس مي كنم بخش زيادي از عمرم و هدر دادم .نمي تونم ببخشمش.ديونه شدم خودمم باورم نمي شه گاهي وقتا فكراي احمقانه به سرم مي زنه حتي به خودم تضمين مي دم كه حتما عمليشون مي كنم.ولي خدا رو شكر كه خيلي زود منطقي ميشم. حتي موقع خوابيدن هم چهره اون پسره جلو رومه.مي ترسم آخرش كار احمقانه اي بكنم.نمي دونم چكار كنم. خدايا كمكم كن.
سلام
شاید شما به جای 15 سال بخواهید 20یا 30 سال در یك ارتباط عاطفی بدون مسئولیت و بدون تعهد(ازدواج)،باقی بمانید. اشكالی ندارد،اما باید این واقعیت را بدانید كه در یك دوستی هیچ تعهدی برای طرفین از نظر شرعی و قانونی وجود ندارد. لذا ممكن است درگیر رابطه دیگری بشوند.
شما وقتی می توانید از ایشون طلبكار باشید كه پس از زندگی رسمی و ازدواج ،ایشون چنین كنند.
متاسفانه این تعویض طرف رابطه در دوستی های دختر و پسر آنقدر زیاد هست، كه دیگر اپیدمی شده است.
لذا ازدواج سنگ بنای خاص خود را دارد. و دوستی هم شرایط لغزنده خود را
سلام
ببخشيد خوب اون دختر خانم هم حق دارن براي زندگيشون تصميم بگيرن شما از سن 11 سالگي تا 26 سالگي ايشون باهاش دوست بودي و براي ازدواج اقدام نكردي (آخه مگه اين دختر بايد تا كي منتظر بمونه كه شما بياي خواستگاريشون.خوب ايشون هم كم كم داره موقعيت هاشون رو از دست ميدن و براي ازدواجشون دير ميشه. البته ببخشيد كه من پيش داوري كردم ولي از حرفهاتون معلومه كه شما هيچ موقع براي خواستگاري اقدام نكردين ) خوب اگه هركسي هم جاي اين دختر خانم بود همين كار رو ميكرد . شما 15 سال ايشون رو نگه داشتين و انتظار دارين همه آينده اش رو خراب كنه و تا آخر عمرش با شما دوست بمونه ؟؟؟؟ يك كمي منطقي باشيد . مطمئن باشيد اگه زودتر از اينها اقدام ميكردين و خواستگاري ميرفتين اينجوري نميشد . حتما اون آقا پسر به اون خانم قول ازدواج دادن كه اون خانم شما رو رها كرده . و شايد دليل خيانت ايشون اين باشه كه فكر ميكنه كه شما ايشون رو فقط براي دوستي ميخواين و قصد ازدواج ندارين به همين دليل به خاطر آينده اش همچين كاري كرده
بهترین کار اینکه بهش بگی بای بای عزیزم انشاءالله خوشبخت بشی اگه دوستش داری و از داشتن رابطش با دیگری ناراحت و دلخوری
برو دنبال سرنوشتت برو دنبال کس دیگری و فراموش نکن که دفعه قبل عدم تعهد باعث شد یه تجربه تلخ داشته باشی این بار اشتباه دفعه پیشت رو تکرار نکن
در پناه حق
اگه واقعا دوستش داشتی با شرایطتون (که فکر می کنم کار هم داشتید) پس ازش خواستگاری می کردید
اون خانم خیلی به شما وفادار بوده که تا الان منتظر مونده
سلام آقا پيروز. من هم نظر بقيه رو دارم. 15 سال چيز كمي نيست. يه عمره... چرا تو اين 15 سال براي خواستگاري اقدام نكرده ايد. موقعيتتون هم كه بد نيست. لطفاً بچه ها رو روشن كنيد تا بدونيم حق با كيه و بيشتر راهنماييتون كنند. من با نظر مدير همدردي هم موافقم.