با شوهر بد دهن چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
با عرض سلام و احترام
من 4 ماهه ازدواج کردم 1 سال هم عقد بودیم.ازدواجمون سنتی بود. شوهرمو به شدت دوست دارم ایشون هم خیلی به من علاقه منده ولییییییییییییی یه ایراد خیلی بزرگ داره اینکه وقتی عصبانی میشه یا سر یه موضوعی با هم اختلاف نظر پیدا می کنیم هر چی از دهنش در میاد میگه بدترین فحش هارو به من و خانوادم میده و فقط با داد زدن و فحش دادن میخاد خودشو تبرئه کنه و بندازه تقصیر من....منم فقط نگاش می کنم و سکوت می کنم چون اگه جوابشو بدم بدتر میشه..جالبه اگه سر یه حرفی از پدرمن ناراحت شده باشه بروز نمیده تا وقتی دعوامون بشه بعد شروع میکنه وسط دعوا اون قضیه رو وسط می کشه و فحش میده............ولی در حالت عادی پسر فوق العاده آروم و مودبیه اصلا تو فامیل میگن چه پسر مودبیه شوهرتو...باورتون نمیشه وقتی اینطوری میشه اصلا انگار نمی شناسمش یه جور دیگه میشه حرفاش خیلی نیش داره میرزیم تو خودم...بعد چندساعت با یه سیاستی خودمو بهش نزدیک می کنم و بهش میگم خ حرفای بدی بهم زدی اونم میگه خودت شروع کردی و دوباره منو مقصر می کنه ولی در نهایت میگه اگه حرفی زدم ببخشید.......ولی چه فایده حرفاش و فحش هایی که به من و خانوادم میده مثل زنگ تو سرم صدا میزنه و ازش کینه میگیرم...لازمه بگم که با خانواده من همسرم هیچ مشکلی نداره و روابط خوبه ولی وقت دعوا همه رو میکشه وسط
حتی بهش گفت خوبه وقتی دعوا میکنیم منم به خانوادت فحش بدم؟ فقط میگه ببخشید
تورو خدا بگید چیکار کنم باهاش...کسی اگر به خانواده من توهین کنه خیلی سخته برام...اصلا سر هیچ بحثی رو حق ندارم باز کنم چون میدونم یه دفعه قاطی میکنه
حرفاش تو سرم میمونه و داغونم می کنه هی پیش خودم میگم نکنه از ته دل گفته یا اصلا چرا این حرفو زد؟
من 28سالمه شوهر31 سالشه. من کارم اداریه و اون آزاد و دانشجو.
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید