-
علاقه دختر به پسر
سلام
1-ایا علاقه ی یک دختر 17 ساله ای که خلی مغرور هم هست و خیلی مشکل پسند به یه پسر از روی هیجان دوره ی نوجوانی هست یا خیر؟
2-اگر قصد دختره ازدواج با پسره باشه که اتفاقا پسره بعد از اشنایی عاشق دختره شده مشکلی در اینده پیش نمیاد؟
3-هر دوشون الان قصد ازدواج ندارن و دختر و پسر توافق کردن هر وقت دانشگاه پسره تموم بشه و کار پیدا کرد و شرایط و امادگیشو داشت پسره بیاد جلو.ایا این نوع رابطه ای که قصد هر دو برای ازدواجه نه دوستی و رابطه ی جنسی و ... میتونه دوام داشته باشه؟
4-دختره خیلی پسره رو دوست داره پسره 21 سالشه و پسره ارومیه و دختره برعکس و ایا جلو امدن دختر برای پسر مشکلی نداره چون معمولا پسر باید بره جلو مشکل ساز نمیشه و همین امر باعث بشه خانواده دختر بگن نه ما دخترمون رو بهت نمیدیم چون ممکنه منت بزاری سرش بعدا؟
5-الان پسره واقعا دوسش داره و حاضره هر کاری بکنه تا بش برسه چون دختر خیی خوب و مهربونیه.به نظر شما چقدر احتمال تغییر نظر دختر و پسر نسبت به هم در اینده وجود داره؟
6-سطح تفکرات پسره و دختره به هم بسیار نزدیکه و روی اکثر موارد با هم تفاهم دارن و سطح اجتماعی مالی فرهنگی و تحصیلی هر دو خانواده بسیار بسیار نزدیکه بهم.هر دو خانواده همدیگه ر میشناسن
7-پسره میترسه دختره نظرش عوض بشه در اینده و بره با یکی دیگه ولی دختره اصزاز دره که عوض نمیشه و باکاراش ثابت کرده به پسره که نمیشه ولی پسره بازم میترسه ایا ترسش به حقه یا به دختره اعتماد نداره؟
-
سلام.
من پسر هستم و تقریبا تو سن و سال پسری که شما اشاره کردی و تو موقعیت شبیه شما قرار دارم و اتفاقا دختر هم تو سن و سال شماست...
فقط فرق من با مورد شما اینه که اول خانواده ها مطرح کردن بعد من کم کم حس کردم به هم نزدیک شدیم(البته دلامون به هم نزدیک شد) و هنوز با هم صحبتی نکردیم...
الانم پشت کنکور هست.اتفاقا در من هم همین ترس وجود داره که بعد از دانشگاه رفتن چیز هایی درش تغییر کنه(خودش خبر نداره از فکر من) والان هم بین دوراهی نیاز به ازدواج برای خودم و اینکه اول بره فضای دانشگاه رو ببینه و بعدا دست بکار بشم موندم
خیلی دوست دارم ببینم نظر دوستان چیه و یه جورایی به من هم کمک بشه در برقراری ارتباطات آینده. منم اگر موردی به ذهنم رسید بهتون کمک می کنم.
-
اون پسره خودم هستم
خیلی میترسم با ورود به دانشگاه نظرش عوض بشه.جفتمون ادمای خیلی مغرور و مشکل پسندیم
اون هنوز فضای دانشگاه رو ندیده پسرا رو ندیده هنوز تو حس و حال دبیرستانه و نمیدونه دانشگاه و دیدن ادمای جدید مخصوصا پسرا ممکنه نظرشو عوض کنه
ولی خودش میگه نمیشه ولی من تجربم بیشتره من بیشتر چنین موردایی رو دیدم و خودش میگه از کجا معلوم تو شاید در اینده از یکی دیگه خوشت اومد و رفتی منم گفتم پسرا یه بار عاشق میشن ولی دخترا معلوم نیست
خانوادشم تا حدودی در جریان هستن ولی نمیدونن منم دوسش دارم و بخاطر همین همش سرکوفت میخوره
-
تجربه نشان داده انتخاب درچنين سني ودرموقعيتي که منجر به اتفاقاتي چون درس ودانشگاه وشرايطي همچون نظرات خانواده ها و... شودقطعا سبب تغيير درديدگاه گذشته ميشود با توجه به اينکه الان ازدواج ها بصورت سنتي نميباشد که مثلا دختري وپسري را چند سال جلو تر براي هم نشان کنن وتا ساليا سال اين دو براي هم بمانن نميشه چنين انتظاري از نسل امروزي داشته باشين معمولا انتخاب هاي الان براي همين الان هست يعني شرايط روحي وهيجانات فعلي وانتظارات فعلي وچنانچه درسالهاي آتي شرايط فرق بکنه که صد در صد فرق ميکنه انتظارات به زندگي مشترک وهمسر هم تغيير خواهد کرد پيشنهادميکنم چنانچه برعلاقه هم استواريد همين الان نامزد وعقد کنين ولي درصورتي که تمايل داريد که اين موضوع به آينده موکول شود شما هيچ کدارم دراينده شرايط فعلي ونظرات فعلي را نخواهيد داشت ...موفق باشين
-
مادرش به مادرم جواب مثبت داد و گفته اگه پسرت دخترمو واقعا میخواد ما خوشحال میشیم که به هم برسن
خانواده و نماز برای ما مهمه که شما دارید خدا رو شکر
الان رو ابرام
وقتی به دختره گفتم اونم خوشحال شد که مادرش نظرش روی من مثبت
ولی الان نه من و نه اون شرایطشو نداریم
همین که اسمم روی دختره باشه کافیه که کسی سراغش نره تا بعد من برم جلو