پیشنهاد نامزدم رو اجرا کنم؟
این موضوعی که اینجا مطرح میکنم فکر نمیکنم مشکل باشه بیشتر یه جور اتفاقه روزمره هست که میخوام با مشورت دوستان حلش کنم .من چند ماهی میشه که نامزد کردم .من کارشناسی دارم واون ارشد والان مشغول کاره.منم دارم زبان میخونم(تو موسسه های آموزشی) ودوست دارم ادامه بدم ومدرک بگیرم ویه جوری حالا یا تو یه موسسه یا تو خونه مشغول کار بشم. همسرم چند وقتی میشه که بهم میگه ادامه تحصیل بدم.میگه واسه ارشد رشته ی مشاوره بخون .من خودم لیسانس مدیریت آموزشی دارم وبرای مشاوره باید برم رشته روانشناسی گرایش مشاوره.به رشته ی خودم حدودا نزدیکه و خودمم دوست دارم .اما من میگم در آینده ممکنه وقت من گرفته بشه ونتونم به شوهرم وبچه هام خوب رسیدگی کنم.ولی نامزدم میگه تو که نمیتونی تا آخر عمر فقط بپزی وبشوری باید هم برای خودت وهم دیگران مفید باشی.بهش میگم گیریم رفتم انوقت باید یه سرمایه بذاریم واسه احداث دفتر .میگه فکر اون نباش جورش میکنیم.
من بعد فارغ التحصیلیم یه بار کنکور شرکت کردم .مجاز شدم اما قبول نشدم آخه نخونده بودم دوست داشتم حسابی بخونم و دولتی قبول بشم ولی بعدش از سرم افتاد.نامزدم چون خودش همیشه دولتی خونده میخواست منم دولتی قبول بشم اما حالا راضی شده به فراگیر پیام نور.اصلا نمیدونم رو مدرک این دانشگاه میشه حساب باز کرد یانه.
میدونم نامزدم واسه خودم میگه اینکارو بکن ولی بازم مستاصلم .ممنون میشم اگر کسی راجع به پذیرفتن پیشنهادهمسرم یا اطلاعاتی راجع به مدرک این دانشگاه واعتبارش واسه بازار کار نظری داره بیان کنه.
.