خسته شدم از همه چیز - کم آوردم
با سلام به همه ی کاربران - بنده هر از گاهی نمیدونم چرا اعصابم خراب میشه خود به خود مغزم انگار تعطیل میشه از همه چیز میگذرم - من دانشجو هستم - نمرات زمان دبیرستانم خوب بوده یعنی مشکلی نداشتم - اما دوران دانشگاه میلی به هیچ چیز ندارم - حتی کلا تو زندگی اینطوری میشم - میگم هر از گاهی ! نمیدونم از چیه -احساس خستگی میکنم - 4 روز در هفته تو خنه ایم اونم پشت کامپیوتر - دوست خوب نداریم - کسی هم نداریم ! دختر باز هم نیستیم که وقت پر بشه - بعضی زمان ها کلا میگم تهش مثلا چی؟ هر کاری - مشکلات زیادی در بچگی کشیدم - ادم زود جوشی هستم - فکر میکنم افسرده شدم - اما همش نا امید میشم باز میخوام شروع کنم دوباره اینطوری میشم - همه چیز تکراریه - کمک کنید به حل مشکلات !
بنده حتما یه تاپیک ایجاد کن
سلام بنده عزیز برای ایجاد تایپیک میتونید به یکی از قسمت ها ( مثلا طرح مشکلات فردی) بروید و اونجا به یکی از تاپیک ها جواب بدید و بعد دوباره به صفحه اصلی که همون صفحه مشکلات فردی میشه برگردید که همون رو کادر بالا که ابی هست نوشته شده ارسال موضوع جدید ویا در پایین کادر آبی نوشته شده ارسال یک موضوع جدیدی هست که در کادر آبی کوچکی در زیر صفحه وجود داره و وقتی ارسال موضوع جدیدی رو انتخاب کردید تاپیکی مخصوص شما ایجاد میشهو. اینم بگم که بالای صفحه و زیر کادر انجمن اینا که نوشته باز هم ارسال موضوع جدیدی نوشته اش هست حتما توجه نکردیدی اونجا بهتر به مشکلتون جواب میدن. و همیشه راهی برای جبران هست و اگر راهی بنود خو راهی خواهم ساخت.
موفق باشی امیدوارم راهنمایی ام مفید باشه