-
رفتارهای اجتماعی همسرم
با سلام من تو زندگیم یه سری مواردی هست که آزارم میده اولا من و همسرم از نظر تحصیلی و شغلی وسنی باهم فاصله داریم . من موقعیت شغلی خوبی و تحصیلات بالایی دارم . واز همسرم کوچکتر هستم . همسرمن به ظاهر خودش نوع پوشش خودرسیدگی نمیکنه در مسواک زدن بسیار تنبل هست تا جایی که احتیاج به جرمگیری داره ولی همیشه مقاومت میکنه . از طرفی موقع غذا خوردن با دهان باز غذا میخوره.وتقریبا همیشه من دریک جمعی بسیار شرمنده میشم و خجالت میکشم و وقتی هم بهش گوشزد میکنم ناراحت میشه . توروخدا راه حلی برای اصلاح رفتارهای اجتماعی همسرم به من بدید.
-
با سلام
دوست عزیز چرا شما با فردی که از نظر سطح فرهنگی و تحصیلات و شغل از شما پائینتره ازدواج کردید ؟ سطح خانوادگی ایشون چطوریه آیا این رفتارها در خانوادشون هم هست یا نه ؟ سنشون چقدره و تا چه سطحی درس خونده ؟
-
ببینید الان دیگه اینکه چرا با ایشون ازدواج کردم دردم رو دوانمیکنه چون صاحب فرزند هم شدیم . من راهکارهایی برای اصلاح رفتارهای اجتماعی ایشون بدون ایجاد تنش میخوام. ایشون دانشگاه نرفتند .ولی من سطح تحصیلی بالایی دارم.
-
سلام خاله جونhttp://www.kolobok.us/smiles/user/Koshechka_06.gif
به نظر من اولین قدم اینه که دوستش داشته باشید و با کسی مقایسش نکنید.
قدم دوم اینه که با رفتار و گفتارتون، کاری کنید که اینو باور کنه. واقعا باور کنه ها... باور کنه همونطور که هست، شما عاشقش هستید و بهش افتخار میکنید. عشق حقیقی، نه تظاهر.
قدم سوم اینه که به شکل مثبت ازش درخواست کنید. یعنی هربار کاری که مطلوب شما هست رو (حتی بصورت ناقص و سطحی) انجام داد، با حالات چهره و با خوشحالیتون و با گفتن، رضایتتون رو ابراز کنید.
اگه این سه گام به ترتیب انجام بشن، من فکر میکنم همسرتون کلیییییییییییییییییی ذوق کنه و دلش بخواد که این کاستی ها رو برطرف کنه.http://www.thesmilies.com/love/07000000.gif
-
سلام پدر منم این مشکلو داره که خیلی بخودش نمیرسه .مثل لباس هاش براش مهم نیست -واکس نزدن و تمیز نبودن کفش ها .مسواک زدن و ... اما خیلی همسایه هامون که حتا مسن تر از پدر منن یا پدران دوستام ، با ادکلن و... (حداقل مرتب تر) میان بیرون.
هرچی هم ما و مادرم بهش ایراد میگیره میگه مردم باید منو بخاطر خودم بخوان.
اکثر عموهام تمیزن و پدرم لیسانس هستن.
چطوری میشه این کار برای خودش مهم بشه( با توجه به اینکه 50سال اینجوری زندگی کرده) نه مثلا با براش لباس اتو کردن -واکس زدن- تذکر به بلند شدن موهاش و ...
مرسی
-
هروقت که بهش هر چقدرهم آرام میگم باز هم میگه تو به من ایراد میگیری و ناراحت میشه .