خانواده خواستگارم مخالف هستند چکار کنیم؟؟؟؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز من تازه عضو اینجا شدم و ازتون میخوام اگه میتونید کمکم کنید
من دختری هستم 25 ساله با پسری آشنا شدم که به قصد ازدواج و اشنایی بیشتر رابطمون رو ادامه دادیم
تا مرحله خواستگاری دوتامون از نظر اخلاقی و .... همدیگه رو قبول داریم و خیلی به هم علاقه داریم ؛ پسره قبلا به خانوادش میگفت که نمیخوام فعلا ازدواج کنم اما وقتی با من آشنا شد و تصمیممون جدی شد از خانوادش خواست که براش بیان خواستگاری اولش خانوادش مشکلی نداشتن ولی وقتی اومدن ایراد الکی گرفتن و گفتن که از نظر ظاهر نپسندیدیم (صادقانه بگم خیلی خوشکل نیستم اما میدونم جزء زشت ها هم محسوب نمیشم یه قیافه معمولی دارم عیبی ندارم تو صورتم ، نه اغراق میکنم نه تفریط) خلاصه بعد از کلی صحبت که پسره با خانوادش انجام داد خانوادش موافقت کردند بیان به شرطی که اول استخاره بزنن ؛ استخاره زدند بد اومد و این شد بهونه دومشون و این بار سر سخت تر مقابله کردند. بعد از اینکه دوباره و چند باره پسره با خانوادش حرف زده حالا خانوادش به این نتیجه رسیدند که بهش میگن فعلا تو آمادگی ازدواج رو نداری و تا کار ثابتی نداشته باشی ما هیچ کجا نمیریم برات خواستگاری در صورتی که بیکار نیست فقط کارش رسمی نیست قراردادی هست .
حالا که چند هفته از اون ماجرا گذشته براش دختر در نظر میگیرن و بهش میگن کار خوبی پیدا کردی میریم برات خواستگاری در صورتی که پسره غیر مستقیم بهشون گفته فقط همین دختر رو میخوام
اما یه چیز دیگه هم که هست خانواده ها از رابطه ما خبر ندارن و پسره میگه که فک میکنم مشکوک شدن به دوستی ما و برا همین میخوان لج کنن ، آخه تو خانوادهامون ارتباط دختر و پسر قبل از ازدواج صورت خوشی نداره برا همین ما نمیخواستیم بفهمن و چیزی لو ندادیم
حالا به نظرتون راهی هست که بتونیم خانوادش رو راضی کنیم؟؟؟
دوستان عزیز ببخشید انقد پر حرفی کردم شرمنده ممنون میشم اگه پیشنهادی دارین باهام درمیون بذارین