-
مشکل اساسی با با افکارم
سلام دوستان من می خواهم ازدواج کنم ولی دوست دخترم همیشه وقتی می پرسیدم که کار پدرت چی هست هی طفره میرفت جواب نمیداد من میگفتم حداقل کار باباش راننده تاکسب هست واسه همین نمیگه من زیاد فشار نمی اوردم ولی امروز خانوادم تحقیق کردن و فهمیدم کار پدرش کندن چاه هستش چاه دستشوی وامروز خانوادم منو قشنگ مسخرش کردن ولی اوناهم میگن خانواده خوبی هستن ولی کار پدرش منو یکم شرمنده می کنه ولی اینو هم اضافه کنم واقعا دختر خیلی با تربیه ومودبی هستش وتنها دلیل که یکم افکاره منو مشغول می کنه همینه لطفا منو قانع کنید لطفا
-
من و خانواده شما باید یاد بگیریم به شخصیت افراد احترام بذاریم.دلیلی برای تمسخر وجود نداره. اون شخص فرد زحمت کشیه. دخترش هم با پول حلال بزرگ کرده.
-
خیلی از حرفت خوشم میاد منم هم خوشم میاد ولی اطراف ادم منو اذیت می کنه
-
اگر توان شنیدن حرف اطرافیانت رو داری اقدام کن. اگه تفاوت فرهنگی بین شما باعث تخریب نمیشه جلو برو. تفاوت مابین خانواده ها تنها به شغل پدر خانواده محدود میشه؟ گفتار و رفتار باقی اعضاء خانواده چی؟ خود شما چی؟ خیلی با تفکر و در نظر گرفتن تمام جوانب باید اقدام کنید. هر کار میکنید کاری نکنید که اون خانم از داشتن پدری زحمتکش سرافکنده بشه.
-
شما تنها کافیه با خانوادتون صحبت کنید نه شما و نه کس دیگه ای لازم نیست در این مورد چیزی بدونه
حتی اگه حرفشم شد پیچید کافیه بیتفاوت رفتار کنید طوری که انگار یه شغل شرافت مندانه دارن بدون هیچ واکنشی، ولی اگه کوچکترین ضعف یا همین من و من کردن یا تفره رفتن رو نشون بدید باعث میشه خیلی ها بخوان دست رو همین نطقه ضعف بزارن
-
بابا شما هم ذهن منو بیشتر مشغول می کنید فک کنم از سنم هم باشه از حرف های دیگران زود افکارمو خراب می کنه ؟
-
ببخشید ماها امامامون هم سر زمین کشاورزی میکردن و بیل به دست میگرفتند،بردن پول حلال و زحمت برای پول دراوردن بده یا کلاه گذاشتن سر مردم؟؟دوست عزیز من اگه جای شما بودم اصلا خجالت نمیکشیدم از این موضوع،مهم نجابت اون دختر و سالم بودن خانوادشه
-
ببیند هم دختر با نجابت هم خانوادهش هم خوبه وبزرگترین مشکلم شغله باباش هستش؟
-
اگه تصمیم داری تمومش کنی دلیلش رو به اون خانم نگو. یه بهونه دیگه بیار. از تو متنفر بشه بهتره که از داشتن پدرش خجالت زده.
-
دوستان از جواب های که دادین معلوم میشه شما هم مثه من از داشتن یه پدرزن با همچین شغلی خجالت میکشین ؟ برداشت من که اینطوری بود؟
- - - Updated - - -
دوستان از جواب های که دادین معلوم میشه شما هم مثه من از داشتن یه پدرزن با همچین شغلی خجالت میکشین ؟ برداشت من که اینطوری بود؟
- - - Updated - - -