بسیار فوری:انتخاب میان شغل خود یا نگهداری از خواهر زاده
باسلام خدمت همه عزیزان
شاید مشکلی که میخوام مطرح کنم برای شما خنده دار باشه یا مهم به نظر نیاد اما با توجه به شرایط حال حاضر من بسیار برایم مشغولیت ذهنی ایجاد کرده که ممنون میشم راهنمایی ام کنید.وقتم خیلی کمه.
من 28 سالمه و حدود 3 ساله توی یه نمایندگی وسایل سنگین به عنوان منشی مشغول به کارم که البته همه کارای حسابداری و بانکی و کامپیوتری و...به عهده منه.شیفت کاریم صبحها از 8 تا13 و بعدظهر ها از4 تا 7 شبه.بیمه نیستم و خقوقم خیلی نیست.اما مسئله ای که الان پیش اومده از این قراره خواهر و شوهرخواهرم هردو کارمند هستن وخواهر زاده من کوچیکه و خواهرم دوست نداره پرستار بگیره و به من پیشنهاد کرده که صبح ها بچه را نگه دارم و همون حقوق را به من بده.از طرف دیگه مادر من چند وقتی که مشکل قلبی پیدا کرده و دکترا کار زیاد را براش قدغن کردن و من حدود یه هفته است که صبح ها سرکار نمیرم و کارای خونه را انجام میدم واز خواهر زاده ام نگه داری میکنم.حالا صاحب کارم بهم گفته وضعیت رامشخض کنم که میرم یا نه.خواهرم اصرار میکنه از بچه ش مراقبت کنم.موندم چکار کنم.از طرفی می بینم بعدظهرام خالی میشه و به کارام میرسم.از طرفی فکر میکنم اگه بقیه بفهمن چه فکری میکنن و تازه چون خانواده هستیم دوست ندارم مشکلی پیش بیاد.با خودمم میگن تاکی میتونم اینطوری کار کنم
حالا گیجم وخواهش میکنم خیلی فوریه باید ج صاحب کارم بدم
کمکم کنید ممنون