RE: من مامانم مخالفه :203:
سلام دوست عزیز
اگه واقعا اخلاق و روحیات این خانم رو می پسندین، بهتره به مادرتون پیشنهاد بدین که باهم به مشاوره برین، بدون هیچ تعصبی، بگین که من هم نمی دونم این خانم به درد من می خوره یا نه و از ایشون بخواین که همراه شما به مشاوره بیان و اونجا تمام خصوصیات خوبی که از این خانم می دونید مطرح کنید و مشکلاتشون رو هم بگین، مطمئن هستم که مادرتون خوشبینانه تر به این قضیه نگاه خواهند کرد.
سلام دوست عزیز من به خدا توکل کن و منتظر تقدیر الهی باش چون اوست که تقدیر هر کس را می داند درست است که می گویی به اتخلاق او بلد هستی اما بدون انسان ها دور هستند روی دیگرشون خوش و روی دیگرشون زشت است پس سریع تصمیم نگیر
شما نوشتيد که سنتون 23 سال است به نظر من دراين سن آدم يک مقداری از روی احساسات تصميم می گيره . مطمئنا اون خانم به نظر شما خيلی فهيم هستند چون از شما 3 سال بزرگترند .
به نظر من گذشت زمان خيلی چيزها رو روشن می کنه مخصوصا وقتيکه پای خانواده ها پيش کشيده می شود اونجاست که معرفت و عشق دو طرف نسبت به هم محک می خوره .
اينها رو به خاطر مشکلی که برای خودم پيش اومده بود برات نوشتم .
سلام
من پيشنهاد مي كنم با آن خانم رابطه تان را قطع نكنيد بلكه جو خانه را درست كنيد و از محسنات خانم با مادرتان در محيطي كاملاً دوستانه صحبت كنيد و از مادرتان بخواهيد تا از نزديك به صورت كاملاً غير رسمي با اين خانم ملاقات داشته باشند تا مادرتان هم به جز ظواهري كه ذهنشان را آزار مي دهد بتوانند با باطن و اخلاق خوبي كه شام مي پسنديد هم آشنا شود. در اين صورت احتمال دارد مادر شما نظرشان كمي تغيير يابد. اگر خواهر، خاله و يا خانمي كه با ايشان رابطه صميمي داريد كمك بگيريد خيلي خوب است مثلاً از خواهرتان بخواهيد تا با اين خانم ملاقات كنند و از ايشان جلوي مادرتان تعريف و تمجيد كنند. اين تعريفها كم كم ذهن يخ زده مادرتان را به مرور آب مي كند و نرم مي شود.
سلام دوست عزیز
اگه نظر من رو بخوای بهترین راه اینه که ارتباطتو با این خانم قطع کنید.چون از طرفی از لحاظ سنی 3سال بزرگترن و به تجربه نشان داده که در اینده دچار مشکل خواهین شد ولو اینکه در حال حاظر عاشق هم هستین.مثلا چندین سال دیگه که به هم عادت کردین اگه مشکلی پیش بیاید اولین مسیله ایی که مطرح میشه همین بزرگتر بودن خانم هست و موجب اختلافات شدید تر در اینده میشه.و اینکه متکی بودن مرد به خود و غروری که مرد در زندگی داره باعث این نوع تفکر میشه و از طرفی هم خود این متکی بودن مرد به خود ،باعث اختلافات شدید ترمیشه.مطمین باش نمیشه این صفت رو از مرد جدا کرد.این موضوع رو من به علت تجربه زیاد عرض کردم و دیدم امثال شما رو .و از طرفی هم امثال این خانم مطمین باشین کم نیست و و حتی ممکنه بهتر از ایشان را هم پیدا کنین.حالا اگه تصمیم گرفتین که از هم جدا بشین چند راهکار هست که موجب میشه از فکرش بیرون بیایین و بتونی با خیال بهتری زندگیتو ادامه بدی.این چند راه کار رو بعد از تصمیمت بهتون عرض میکنم.
دوست عزیز ببخشید که نظر من با سایر دوستان مخالفه ولی خب نظر شخصی و تجربه من هست و از طرفی خیر و خوبی دوستان رو میخوام و نمیخوام در اینده دچار مشکل بشن.
امید وارم با انتخاب بهترین راه حل بتونی مسیر زندگی خودتو انتخاب کنی.
سلام دوست عزيز
به نظر من شما خودتان به شخصه نبايد از اون خانوم تعريف كنيد چون مادر پسر روي پسرش بسيار حساس و حس حسادت نسبت به كسي كه او مي پسنده و دوستش داره،ميكنن
نظر دوستان هر كدام به نوعي درست و خوب بود
بله شما ميتونين خود را بي طرف نسبت به اون خانوم نشون بدين و بگذارين اگه تعريف و تمجيدي هست خواهرتون يا مشاور بگن
يا اين كه بگذارين خودشون به اين نتيجه برسن
بالاخره حرف 1 عمر زندگي و رابطه دوستانه است
موفق و خوشبخت باشين