چیکار کنم ؟ بدون هیچ دلیلی منو رد کرد . راهنمایی در رابطه با و اخلاق خانم ها(فکر کنم خانم ها بهتر میتونن کمک کنند )
سلام (تورو خدا از متن زیاد نترس همشو بخون دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه)
راستش سه چهار ماه پیش توی کلاس زبان به یکی از همکلاسی هام علاقه مند شدم(شدید)
چون طول کلاس دو سه ماه بود و هفته ای سه جلسه من بیشتر این مدت به بررسی همه جانبه شرایط خودم و این خانم سپری کردم و تصمیم داشتم تا هفته آخر کلاس ها احساسم و به ایشون بگم . که از بدشانسی کار مهمی برام پیش اومد و باید به تهران میرفتم .خلاصه قبل از اینکه برم رفتم تا با ایشون صحبت کنم که به دلایلی نشد و فقط دو جلسه از کلاس مونده بود منم دیگه نمی تونستم برم کلاس برای همین از عمه ام خواستم تا بره پیش ایشون و آدرس و تلفن خونشون و برای اشنایی خونواده ها بگیره .البته از طریق عمه ام از ایشون خواستم که اگه امکان داره شماره موبایلشو هم بده تا قبل از اینکه با خانواده اقدام کنم کمی بیشتر با هم آشنا شیم که اونم شمارشو داد.(البته رفته خونه بعد شمارشو واسه عمه من فرستاده)
چند روز بعد من به ایشون زنگ زدم , تو خونه بود ,کمی که صحبت کردم گفت کار درستی نکردی به من زنگ زدی و این حرفا بعد گوشی رو داد به پدرش .منم با پدرش صحبت کردم و قصد و نیت خودمو گفتم ولی پدرش گفت تا درسش تموم نشه ازدواج نمی کنه و لطفا دیگه به این شماره زنگ نزن منم گفتم چشم.
خلاصه بعد از اینکه پدرم چند دوست مشترک بین خودشو پدر دختره رو واسطه قرار داد(پدرامون دوست مشترک دارن ولی اصلا با هم آشنایی ندارن) پدر ایشون گفت قصد ازدواج نداره .
من نمی دونستم اصلا ایشون نسبت به من نظر مثبتی داره یا نه , خوب اگه نداره که من کلا بی خیال شم (که فکر نکنم بتونم) ولی اگه داره من زمین و اسمون و به هم می دوزم و درستش می کنم .
برای همین از عمه ام خواستم به ایشون زنگ بزنه ازشون بخواد تا من با ایشون چند دقیقه صحبت کنم تا تکلیفم مشخص بشه . ولی عمه ام میگفت تا حالا هر دفعه باهاش صحبت می کرده دختره خیلی خوب بوده معلوم بوده که منو می خواسته ولی این دفعه هر کاری کرده گفته لزومی نداره با من صحبت کنه.
به همین راحتی و بدون هیچ دلیلی منو رد کرد .نمی دونم باید چیکار کنم فکر می کنم شرایطم خوبه
سنم 24
قد 181 وزن 70 همه دوستام میگن خوشتیپم و خوشگل (اصلا تعریف از خود نیست) دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار هستم (دو ترم دیگه تموم می کنم %100 برای دکترا هم ادامه می دم)
خونواده خوبی دارم از هر لحاظ و خودم هیچ وقت اهل هیچ خلافی نبودم و نیستم حتی اصلا دختر بازی نکردم نه که نتونم نخواستم. وضع مالی پدرم هم بد نیست .
ویژگی های دختره
سن 22
خوشتیپ و خوشگل دانشجوی ترم 5 کارشناسی
از لحاظ مالی از ما بهترن ولی نه خیلی
چرا منو رد کرد ؟ شاید من درست پیش نرفتم ؟ باید فراموشش کنم ؟ یا پی گیر باشم در حالی که نمی دونم اصلا منو می خواد یا نه؟ باید چیکار کنم؟
تورو خدا کمک کنید الان اصلا شرایط روحی خوبی ندارم .ممنون