مشکل کم حرفی من، کم رو نیستما! کم حرفم
سلام به همه دوستای گلم
همون طور که از عنوان هم مشخصه مشکل من، کم حرف بودنمه
من پسر هستم، 26 سالمه، فوق لیسانسم و استاد دانشگاه
آدم کم رو یا خجالتی ای نیستم، اعتماد به نفسم هم کم نیس، هیچ وقت هم اجازه ندادم کسی حقمو به خاطر کم رو بودنم بخوره و با داد و بیداد هم که شده سعی کردم تا جایی که بتونم حقمو بگیرم!
ولی تو جمع های جدید و بین کسایی که زیاد نمی شناسمشون فوق العاده کم حرفم، همه فک می کنن که دلیلش مغرور بودنمه، شاید چهره ام هم اینو تایید کنه، هر چند که تا حدودی آدم مغروری هستم (البته مغرور از نوع خوبش!!!) ولی دلیل کم حرفیم اصلا غرور نیست
توی ارتباط هام معمولا افراد خیلی زود به سمتم جذب میشن (مخصوصا دخترا!) ولی بعد از یه مدت سرد می شن، و می دونم که دلیلش کم حرفیمه. و این منو اذیت می کنه چون ممکنه در آینده تو روابطم با جنس مخالف (و حتی ازدواجم) مشکل واسم به وجود بیاره
دلیل کم حرفیم رو خودم تا حدودی می دونم، یکی اینکه با افراد زیادی ارتباط ندارم و تنهایی رو ترجیح میدم و به خاطر همین تجربیات و خاطرات زیادی ندارم که بتونم تو جمع های جدید در موردشون صحبت کنم، و دوم اینکه مطالعه غیر درسیم تقریبا صفره! (همیشه سرم تو حساب و کتاب و ریاضی و ... بوده)
به نظرم خودم مورد اول رو فعلا نمی تونم کاریش کنم، ولی می تونم با مطالعه اطلاعات خودم رو بالا ببرم تا بتونم جمع ها ازشون استفاده کنم، ولی همون طور که گفتم چون زیاد اهل مطالعه نیستم نمی دونم باید چه کتابایی رو بخونم و یا اصلا از کجا شروع کنم
واسه همین خواستم دوستان اگه بتونن کمکم کنن و بگن چه نوع کتابایی رو واسه شروع مطالعه کنم و یا اگه امکانش باشه عنوان دقیق کتابایی که بهم کمک می کنه رو پیشنهاد کنن
ببخشید که طولانی شد
پیشاپیش از کمکتون ممنونم :72: