-
خودکشی با آلپروزولام
رفتم داروخونه، گفتم آلپروزولام میخوام، گفت بدون تجویز دکتر نمیدیم. اومدم بیرون. به این میخندیدم که عجب دنیایی شده. مثلا با این مقرراتشون چی رو میخوان اصلاح کنند؟ کسی که به آخر خط رسیده باشه بالاخره راهش رو پیدا می کنه.
این نوشته ها رو واسه کسی می نویسم که منو با تنهایی هام تنها گذاشت. واسه کسی که میگه دوستم داره اما می بینه دارم آب میشم و بی توجه است.
خداحافظ
:82:
-
با سلام و احترام
من چند پست از شما دیدم، خیلی خوب مسائل رو تحلیل می کنید.
حتما باید فشار زیادی الان داشته باشی، که این تاپیک را باز کردی.
من شما را قوی دیدم
تصور می کنم این مورد هم با قوت و قدرتی که دارید ، راه صحیح حل مشکل رو پیدا می کنید.
چیز زیادی از خودتون ننوشتید؟
موضوع چیه؟
تنهایی؟ تنهات گذاشت؟
در مورد چاره کردن تنهایی مشکل داری؟
گرفتار عاطفی یه رابطه شده ای؟
جراحت عاطفی پیدا کردید؟
اگر براتون ممکنه یه کمی بیشتر ما رو در جریان قرار بده
با سپاس
-
سلام شماکه تا دیروز داشتی مسأله برادرتوحل میکردی چی شد یه دفه اینقد تغییرجهت دادی؟؟
- - - Updated - - -
اون کیه که دوست داشته حالابی توجه شده میشه بیشترتوضیح بدهی؟
-
بله باید راهت را خودت پیدا کنی. اما نه راه خودکشی را . بلکه راه زندگی ات را . مطمئن باش هیچ کس با هیچ قانونی قدرت این را ندارد که جلوی شما را بگیرد و شما می توانید راه زندگی تان را پیدا کنید! هیچ انسان بی عاطفه ای ، هیچ شیطان رجیمی ، هیچ نفس ناامید وسوسه گری نمی تواند سد راه شما شود و شما را از پیدا کردن راه زندگی خودتان باز دارد.
-
سلام لولی وش مغموم
می خوام بدونم آخر خط کجاست؟ چیه؟ چطور میشه که آدم به آخر خط می رسه؟
خیلی مشتاقم بدونم
-
نمیدونم چه فلسفه ایه اونایی که میخوان خودکشی کنن میان روش خودکشیشون رو هم اعلام میکنن. خب حالا اگه میخواید خودکشی کنید دیگه چرا روشش رو اعلام میکنید؟ نمیگید یه وقت بدآموزی داره برای کسی و روشهاتونو یاد میگیرن؟!!!
-
آقای مدیر من اینقدر ضعیف و شکننده نبودم، اون روز به جای من نزدیک بود زبونم لال ایشون جونشون رو از دست بدن.