-
حل مشکل لجبازی
سلام، خانمی هستم 28 ساله و همسرم هم 28 سال دارند. من و شوهرم همکاریم، سه ماهه که ازدواج کردم.
من فوق لیسانس دارم و شوهرم لیسانس، من خیلی آدم لجبازی هستم، وقتی رو دنده لج میفتم نمیتونم خودمو کنترل کنم و در این شرایط شوهرم هم لج میکنه و بینمون کدورت پیش میاد. بیشتر من شروع کننده هستم. همیشه بعد از دعوا پشیمون میشم اما دیگه نمیدونم چطور باید جبرانش کنم. همیشه انتظار دارم اون منو آرومم کنه . میترسم با این رفتارام احترام بین من و شوهرم از بین بره.
نمیدونم چطور باید این مشکل رو حل کنم .
-
سلام.فقط باشوهرت لج میکنی یاقبلا هم این خصوصیت رو داشتی؟بیشترسرچه مسائلی لج میکنی چندتامثال بزن؟وضعیت جسمیت چطوره مشکل فقرآهن نداری؟
-
با سلام و احترام
خیلی خوشحال هستم که که خیلی رک و صریح مسائل خود را مطرح و حتی تشخیص را هم داده اید.
معمولا اثبات خود به دیگران یا نشان دادن رای جداگانه که با عنوان لجبازی خودش را نشان می دهد. نخستین بار در سنین 2 تا 3 سالگی خودش را نشون می دهد. چون سنی هست که کودک اعتماد به نفسش شروع به خوشکوفایی می کند و با کلمه من و انجام رفتار متفاوت خودش را نشون می دهد.
لذا یکی از راهکارهای کنترل لجبازی آشنایی با اعتماد به نفس و ارتقاء آن هست. تا برای اثبات بزرگی خود نیاز به مجادله و انجام اعمال به عکس نباشیم. به این منظور لطفا لینکهای انجمن اعتماد به نفس را مطالعه فرمایید.
همچنین نحوه واکنش شما که بدون درنگ بوده و با ناراحتی همراه هست، احتمالا نیاز به کنترل احساس هم دارد که می توانید لینکهای ذیل را مورد مطالعه و به کارگیری قرار دهید.
چگونگی کنترل و تعدیل احساسات زنجر آور