شوهرم پنهونی سیگار میکشه و ....
سلام بچه ها.من 20 سالمه و شوهرمم 28.زندگی مون خوبهو شوهرمم ادم دست و دلباز مهربون و کاریه
:43:همیشه هوامو داره و نمازخونه و حلال حروم میدونه
الان یه چند وقتی هستش که از طرف اداره شون کارشو دادن یکم دورتر تقریبا یه روستاست که 45 دیقه ای با شهر فاصله داره.دیشب قرار بود شوهرم عصر از سرکار بیان بریم خرید:82:. ولی من با خودم فکر کردم گفتم گناه داره شوهرم خسته و کوفته دنبال من بیاد و دوسه ساعتی خرید کنیم برا همین بهش اس زدم که فردا میریم خرید و اونم تشکر کرد و گفت که این کاراتو فراموش نمیکنم و ... بعدش بابام زنگ زد گفت وقتی شوهرت اومد اماده شین شام بریم بیرون مهمون من و ماهم قبول کردیم من کاملا اماده بودم و شوهرم از دم در مکنو برداشت و رفتیم تو راه شوهرم یه بویی میداد وقتی خم شدم به صندلی عقب کیفمو بذارم دیدم شوهرم بدجور بو سیگار میده بهش گفتم گفت تو اداره دوستش میکشه و دود رو لباسش نشسته بعدش به شوخی گفت هراز گاهی میکشم ادونه منم باشوخی گفتم تو بیجا میکنی سیگار بکشی بعدشم که دید من حالم گرفته شد گفت خانمم خیالت راحت سیگاری نیستم .. گفتم تو به شوخی گفتی تا عکی العمل منو ببینی و برگشت گفت اخه تو چرا همه چیزو میدونی... خلاصه گفت که کشیده 1 پک و همیشه نیس....الان حسابی داغونم نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم میخوام عادی باشم تا همه چیزو بهم بگه ولی میترسم روش باز بشه از طرفی ام اگه من عکس العمل تندی نشون بدم پنهون کاری میکنه...الان من چیکار کنم ؟؟؟؟/چندبار تو چیبش سیگار دیدم خودم زدم به نفهمی ولی اینبار اگه ببینم میندازم سطل اشغال.:97:
من یه برادر شوهر دارم هم سن خودمه هرازگاهی یواشکی میکشه و شوهرم سیگاراشو برمیداره براهمین نمیدونم کدوم مال خودشه کدوم مال اون
چیکار کنم تا پاشو فراتر نذاره؟:203: