به من بگید موقع دعوای برادرام چیکار کنم؟
سلام.
بااینکه یه تاپیک مشاوره تخصصی رو دارم دنبال میکنم ولی واقعا مساله ای هست که فکر میکنم باید براش تاپیک بزنم و راهنمایی بخوام.
ما 6 فرزند هستیم. من چهارمی هستم و 26 سالمه. بعد از خودم دو برادر دارم که آخری سه سال از من کوچکتره. یعنی خب سن هامون خیلی به هم نزدیکه.
از بچگی دو تا برادرام خیلی با هم دعوا میکردن. ولی الان هم که بزرگ شدن باز هم هرچند وقت یکبار دعواهای بدجوری با هم میکنن.
دعواها معمولا با زبون درازی های برادر آخریم که از نظر جثه هم ضعیفه شروع میشه(کلا به نظر خودم میاد چون از نظر قوه بدنی ضعیفه با زبون جبرانش کرده) اون یکی برادرم هم که به شدت نسبت به فحش حساسه. جثه ی درشت و قدرت بدنی بالایی داره.
اون فحش میده اون یکی هم در تلافی میاد کتکش میزنه. و دعوا بالا میگیره.
اگر مامان باشه هم که به جای بدتر کشیده میشه. چون میاد از اون یکی که زور بدنیش کمتره دفاع کنه در صورتی که اون یکی عصبی میشه که چرا دارید ازش دفاع میکنید و بدتر میشه.
من همیشه به مامان میگم وقتی دعواشون میشه دخالت نکنید و موضع نگیرید.
خودم هم معمولا سعی میکنم دخالت نکنم.
ولی گاهی واقعا به قصد کشت همو میزنن. حتی چاقو و پیچ گوشتی و ... به سمت هم پرت میکنن. یا گلوی هم رو اونقدر میگیرن که رنگ دو تاشون کبود میشه.
مثل همین دیشب.فقط من و همین برادرهام خونه بودیم. من هرچی خواستم دخالتی نکنم دیدم واقعا دارن همو میکشن. سعی کردم جانبداری نکنم ولی رفتم جداشون کنم. که خودم هم کتک خوردم.
واقعا وقتی اینجوری دعوا میکنن من باید چیکار کنم؟