-
مشکل شوهرم در معاشقه
سلام به همه دوستان و به خصوص آقای sci
من 15 روزه عروسی کردم دو سال عقد بودم متاسفانه شوهرم اصلا روش معاشقه رو بلد نیس همه کارا رو با خشونت و تندی انجام میده ازش خواستم که بره سایتای در این خصوص رو مطالعه کنه میگه وقت ندارم یا میگه همه رو خودم بلدم خلاصه آخرش کارمون به دعوا میکشه باز روز از نو روزی از نو لطفا بهم بگید چطوری میتونم اینو بهش بفهمونم که اطلاعاتشو تو این زمینه بالا ببره یه جوری که ناراحت نشه و حرفمو گوش کنه
-
سلام عزیزم
تازه 15 روزه ازدواج کردی- کم کم درست میشه- من شوهرمو با روز اول که مقایسه میکنم زمین تا آسمون فرق کرده همونی شده که می خوام - سعی نکن تو این مسئله زیاد ایراد بگیری چون مهمه برای مردا که زنشون راضی باشه ازشون ایراد بگیری اعتماد بنفسش میاد پائین و کمتر میاد سمتت یا کایو که خودش می خواد میکنه چیزایی رو که دوست داری انجام بده بهش بگو هر دفعه یکیشو بگو یکم هم صبور باش درست میشه، از کارایی که انجام میده و شما خوشت میاد تعریف و تشکر کن خیلی تاثیر داره
-
سلام
وقتی شوهر شما خودش نمی ره دنبال این مطالب و سرچ کنه , شما خودت پیدا کن و پرینت کن , مثلا یکم بزارید بگذره مثلا چند هفته بعد بهش بگید من اینارو از تو اینترنت پیدا کردم , بیا با هم بخونیم تا وقتی می خوایم رابطه داشته باشیم بیشتر از قبل لذت ببریم ! میدونی این بستگی به طرز بیان شما داره , اگه با عصبانیتو با شکایتو این حرفا اینو بخوای بهش بفهمونی که اذیت می شی ممکنه اثر عکس بزاره ,ما اینجا نمی دونم همسرتون چه خصوصیات اخلاقی داره اما شما خب بالاخره تو این 2 سال عقد اخلاقاش اومده دستتون حتما .
-
همسر منم اویل اینطوری بود و به دلیل اعتراضات من و ارضا نشدنم کم کم از داشتن رابطه امنتاع میکرد و نگو بیچاره به خاطر اعتراض کردن من اونقدر بهش استرس وارد میشه که هردفعه بدتر از قبل میشه و بعدها حتی بهم میگفت شب که میشد میخواستم از خونه فرار کنم برم بیرون که اون شب رابطه نداشته باشیم. منم یه کم متوجه استرسش شده بودم ولی نمیدونستم چقدر تو فشاره. ول خدا رو شکر با خوندن بعضی مطالب این سایت متوجه اشتباهم شدم و تو ظاهر شروع کردم به تعریف کردن از رابطه همسرم و اعتمادشو جلب کردم و گفتم اگه این طوری بشه بهترتر میشه و خدارو شکر خیلی موثر بود. البته کمی باید صبور باشی
-
مرسی از راهنماییتون مشکلی که من دارم اینه که شوهرم زود خسته میشه وسط رابطمون موقعی که من تو اوج شهوتم ولم میکنه یهو میخوابه عین تشنه ای که ببرنش تا لب چشمه بهش آب
ندن لطفا بهم بگید چیکار کنم
-
سلام دوست عزیز.
مشکلتون رو از طریق سایت تنظیم خانواده حل کنید.
اینجا در باره مسائل جنسی مشاوره نمیدن.
-
همدردی در خصوص مسائل جنسی مشاوره نمی دهد لذابه سایت پایگاه تنظیم خانواده مراجعه کنید :
ازدواج،آموزش مسائل جنسی و زناشوئی،سلامت خانواده، پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده
این تاپیک به همین دلیل قفل می شود