حس حسرت ادامه زندگی رو برام سخت کرده. لطفا کمکم کنید
با سلام من تازه عضو شدم. اگر در محل طرح مشکلم اشتباهی کرده ام به لطف خودتون ببخشید. من از زمانی که دیپلم گرفته ام به کار مشغول شده و با تلاش و لطف خدا موفق شدم مبلغ قابل توجهی پس انداز کنم . متاسفانه به دلیل اعتماد بیجا به یکی از آشنایان همه پس انداز هشت سال تلاشم را در اختیارش قرار دادم که با سو استفاده از اعتماد من از پس دادن پولم طفره رفت. خلاصه کنم چون مدرکی هم در دستم نیست عملا همه سرمایه ام را به باد دادم. یه قطره شد رفت تو زمین. باور کنید از لحظه ای که چشم باز میکنم تا موقعی که بخوابم فقط در حال افسوس خوردن هستم و انگیزه ام را برای هر کار از دست داده ام. مثل مرده متحرک شده ام. شبها خواب ندارم. شاید ده سال دیگه هم کار کنم نتونم این پول رو دوباره جمع کنم. گاهی که میخوام خودم رو قانع کنم میگم شاید امتحان الهیه. مادرم پارسال به سرطان دچار شد اما به گفته دکتر به طور کاملا اتفاقی در مراحل ابتدائی تشخیص داده شد و معالجه شد. گاهی برای اینکه دل خودم را خوش کنم میگم خداروشکر که هزینه معالجه مادرم نکردم و الحمد الله سالم هستن. شما بگین من چه کنم که بتونم با این قضیه کنار بیام؟ دیگه دارم دیوونه میشم.