-
توهم ازدواج؟!
سلام
من دختری دانشجو و ۲۱ساله ام و محجبه و سعی میکنم در طول روز با نامحرم برخورد زیادی نداشته باشم و..مشکلی ک دارم اینه ک با آقایونی ک باشون برخورد دارم به خصوص اونهایی که مذهبی هستن این توهم سراغم میاد ک این آقا قصد ازدواج با منو داره یا از اینجور چیزها دیگه واقعا اعصابم ازدست خودم خرد شده تقریبا از زمان دبیرستان این شکلی بودم البته سعیم اینه ک ب کمک خدا اصلا چیزی در ظاهرم بروز ندم این رو هم اضافه کنم که آدم مضطربی هم هستم و تقریبا وسواس فکری هم دارم.
حالا سوالم اینه که اینجور افکار گناه هست؟ و دوم اینکه برای رهایی از این فکرها چه باید بکنم؟
ممنون
-
سلام فکر نمیکنم گناه شما تو توهمت با اون اقا فقط حرف میزنی راه میری میخندی کار دیگه نمیکنی اصلا نگران نباش بیشتر دخترا اینجورین من خودم اینجوری بودم بعد ازدواج تموم شد
-
سلام دوست عزیز. شما چون محجبه و مذهبی هستی کشش بیشتری به سمت آقایون مذهبی داری و چون در سن ازدواج هم هستی احتمالا تو ذهنت دنبال مرد دلخواهت هستی. اکثر دخترا یا بهتره بگم همه شون قبل ازدواج تخیلاتی در مورد همسر آینده شون دارن و مثل شما فکر می کنن اگر آقایی باهاشون حرف زد یا نگاشون کرد قصد ازدواج داره. پس این مشکلی نیست ولی اینکه اعصابت خورد میشه به این خاطره که شما مذهبی هستی و این افکار به نظرت گناهه ولی اگه اونو طبیعی بدونی دیگه از دست خودت ناراحت نمیشی. یک نکته هم اینکه شما گفتی سعی میکنی در ظاهرت نشون ندی و شاید هم خودتو یه مقدار جدی و مغرور نشون بدی که همین هم باعث میشه اگه کسی قصد ازدواج با شما رو داشته باشه بترسه و پا پیش نذاره. پس سعی کن خودت باشی البته متین و باوقار. موفق باشی.