کمک برای یادگیری رفتار جراتمندانه با شوهر و خانواده شوهر
سلام دوستان خوبم
این تاپیک رو باز کردم تا کمکم کنید بهترین رفتار رو با شوهرم و خونوادش داشته باشم و همچنین به نو عروس ها هم کمک بشه تا از اول زندگیشون بدونن چطور میشه یه زندگی آرووم رو در کنار هم داشت بدون اینکه احساس حقارت و بی ارزشی و سرزنش داشت
من چندتا سوال میپرسم برای شروع تا بعد بتونم بیشتر بپرسم
رفتار جراتمندانه با شوهرم ؟؟
1: وقتی میفهمم میزان حقوقش رو بهم دروغ گفته؟یا کلا درباره بعضی مسایل مالی ازم مخفی کاری داره؟
2: وقتی تمیمی میگیره و بعد میفهمم که من آخر از همه خبردار شدم؟
3:وقتی درباره همه مسائل با خونوادش مشورت میکنه و اونم در مرحله اول و من در مرحله آخر این نظر دهی قرار دارم؟
4:وقتی پیش من با خونوادش یواشکی حرف میزنن و بعد که من میرم صحبت کردنشون قطع میشه؟
5:وقتی که کاری میکنه که خونوادش فهمیدن که شوهرم خیلی راحت از من پنهون کاری داره (مثال:خواهرش زنگ میزنه و کارش داره بعد میگه کجایی میگه خونم و خواهرش میگه پس رفتی اداره زنگ میزنم و من همکامل اینارو میشنوم)؟
6:وقتی که پیش خونوداش نمیتونه بهم احترام بزاره و توجه کنه(مثال :برای صدا زدن من فقط اسمم رو میاره و هیچ کلمه دیگه ای نمیتونه مثل جان و ... رو بهش اافه کنه در صورتی که برای اعضای خونداش اینطوری نیست و بر عکس تووی جمعی که هم من هستم هم خوانوادش بیشترین توجه رو به خونوداش داره)
حالا عکس العمل من برای مواردی که گفتم؟
1:سکوت میکنم و احساس بدی بهم دست میده و حالت ناراحتیم هم کاملا واضح میشه و نمیتونم پنهونش کنم
2:منم هم به طور غیر ارادی نظرم رو مثل هر نظری که بقیه داشتن اعلام میکنم چه مثبت چه منفی
3:ناراحت میشم و باز همتوو خودم میریزم و احساس بی ارزش بودن میکنم
4:دوباره ناراحت میشم اما چیزی نمیگم(اوایل میگفتم که ناراحت میشم اما دیدم بدتر شد)
5:ناراحت میشم و توو خودم میریزم و ناراحتیمو هم شوهرم میبینه اما کارش بازم ادامه داره
6:دوباره ناراحتم و توو خودم ریختم و اما به مدت کمی و دوباره سعی میکنم عادی رفتار کنم ولی دلخورم