من بی خبر از همه جا افتاده ام توی یه مخمصه. چطوری نذارم زندگی اون زن بیچاره خراب بشه؟
سلام.
این تاپیک قبلیم.
الان در همون راستا و به دنبالش یه مشکل دیگه پیش اومده.
توی همون تاپیک قبلیم نوشته بودمش. الان همونو اینجا هم میذارم. کمکم کنید. به راهنماییتون نیاز دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elham77
سلام دوستان.
امروز صبح ایمیلم رو باز کردم و دیدم یکی نوشته من همسر صاحب این ایمیلم. ایشون همسر دارن و لطفا اگه باز از این چرت و پرتها به شما گفتن جوابشو ندید.
من هم عذر خواهی کردم و گفتم که من اصلا نمیدونسته ام و در سایت همسریابی با ایشون آشنا شده ام.
- - - Updated - - -
بعد هم به خودش اس ام اس زدم که واقعا چقدر میتونی پست باشی؟
جواب نداد.
من هم همه ایمیلهاشو پاک کردم.
- - - Updated - - -
عصر دوباره برام ایمیل اومده بود از طرف خانمش که:" ازت ممنونم. شوهرم قسم میخوره که دوستش بوده که از ایمیلش استفاده کرده و کار خودش نبوده. ازت خواهش میکنم شماره ای که بهت داده بوده تا باهاش در تماس باشی رو بده ببینم خودش بوده یا نه. اینجوری شاید زندگیم نجات پیدا کنه. ازت خواهش میکنم کمکم کن."
- - - Updated - - -
من نمیدونستم چیکار کنم. ترسیدم شماره رو بهش بدم و شماره شوهرش باشه و زندگیشون خراب بشه.
- - - Updated - - -
بهش گفتم :
ببین عزیزم آروم باش شاید شوهرت راست میگه. ببین صبح که ایمیلت رو خوندم شمارشونو پاک کردم و حفظ هم نیستم. ولی یه بار عکسش رو برام ایمیل کرده بود. همه ایمیل ها رو هم پاک کرده ام. تو اگه شد برام یه عکس از شوهرتو بفرست اگه همون بود بهت میگم.قول میدم. فقط آروم باش. یه درصد احتمال بده شوهرت بی تقصیر باشه. نذار براش خاطره تلخ بشه و بعد زندگیتونو تحت تاثیر قرار بده."
- - - Updated - - -
ولی راستش میخوام اگر هم عکسی که برام فرستاد عکس شوهرش بود بهش بگم که اون نبوده تا خیالش راحت بشه و با آرامش زندگیشو کنه.
و به جاش به خودش اس ام اس بزنم که فقط بخاطر اون زن بیچاره ات تو رو لو ندادم. ولی اینو بدون که اگه دفعه دیگه از این غلطا بکنی حتما لو میری.
البته از زنه هم پرسیدم شما پسورد ایمیل شوهرتون رو چطوری دارید؟
به نظر شما تا حالا کارم درست بوده که شماره رو به زنش ندادم؟
اگر عکس شوهرشو برام فرستاد و خودش بود، درسته که بهش بگم خودش نیست؟
یا درست تر اینه که بگم شوهرشه؟
هنوز عکس رو نفرستاده.هرچند امیدوارم واقعا شوهر او نباشه.
تو رو خدا کمکم کنید. اصلا بدجور اعصابم خراب شده. نمیدونم چرا تو این مخمصه افتادم. یه خدا قسم من هرگز نخواسته ام با زندگی کسی بازی کنم. دلم برای اون زن بیچاره خیلی میسوزه. خودم به درک. فقط فکر میکنم باید یه جوری نذارم اون زن بیچاره زجر بکشه. ولی نمیدونم اگه بهش دروغ بگم کار درست تریه یا اگه بهش راستش رو بگم؟
- - - Updated - - -
تو رو خدا یکی یه چیزی بگه زودتر.
فکرم به جایی قد نمیده. عجب گیری کردم به خدا. کمکم کنید. خواهش میکنم. من نمیخوام باعث به هم خوردن زندگی و آرامش یه زن شده باشم. تو رو خدا زود جواب بدید بهم. تو رو خدا زود. هر لحظه ممکنه ایمیل بزنه و عکس رو فرستاده باشه. کمکم کنید. بهم بگید رفتار درست چیه؟
- - - Updated - - -
هیچ کسی توی اینجا نیست یه نگاهبه این تاپیک بندازه؟ تو رو خدا یکی بیاد اینجا
زود باشید. یکی کمکم کنه لطفا.
- - - Updated - - -
لینک تاپیک قبلیمو یادم رفت بدم. همین الان مشکلمو همونجا هم نوشتم اما کسی جواب نداد.
http://www.hamdardi.net/thread-30070.html