خیلی سرد و کم حرف و بی حالم.........
سلام. من در روابطم خیلی آدم کم حرف ،اطلاعاتم در همه زمینه ای پایین،خشک و بی حال و خیلیم سردم،خیلیم ساده ام.:blue:تمام مهارتهای ارتباطی را بلدم و قبلا زیاد مطالعه کردم حتی در عمل موفق بودم و میتونم اجرا کنم اما در مواردی که گفتم خیلی مشکل دارم و اینطوریم. هیچ وقت هیچ حرفی به ذهنم نمیرسه ،تو جمع بیشتر اینجوریم حتی جمع های دوستانه یا همکلاسی و ... مخصوصا جمعها یا دوستان جدید و اردو و...مخصوصا تازه دوستان یا غریبه ها برا همین خیلی افسرده میشم و همه ازم دور میشن ،عین یه مجسمه برا همین هیچوقت نمیتونم خودم باشم و خودمو نشون بدم ،نمیتونم مثل بقیه شاد باشم:302: البته اینم بگم من تو خونوادم خیلیم پرحرفم تو فامیل هم تقریبا بد نیستم اما بیرون حتی با صمیمی ترین دوستم حرفی ندارم و هرچه تعداد افراد بیشتر بشن بدترم برا همینم همیشه تنهام و افسرده نمیتونم با دیگران جور بشم .من آدم کم حرف و آرومی نیستم اما همیشه همه جا مخصوصا در جمع همسالانم آدم فوق العاده آروم و سربه زیر و ساکتی تلقی میشم چون واقعا نمیتونم به خاطر کم حرفی زیاد از حدم خودمو نشون بدم و خودم باشم راستش تو هر موقعیتی باشم با هرکسی هیچی به ذهنم نمیرسه یا نمیدونم چی باید بگم یا اصلا همه چیز فراموشم میشه (شنیده ها،خوانده ها،حتی جک و خاطره ها و ... همون لحظه یادم میره.)و هیچی به ذهنم نمیاد بگم چه برسه به موارد جالب.من حالم واقعا خرابه یکی کمکم کنه اما لطفا راهکارهای واقعی و قابل اجرا بهم بدین .خیلی دوست دارم منم اجتماعی باشم اما اینطور نیست و همش دپرسم:315: