طلاق گرفتيم ولي هنوز به هم علاقه داريم
http://www.hamdardi.net/thread27191-3.html
سلام نميدونم منو يادتون هست يا نه لينك تاپيك هاي قبليم رو گذاشتم 7 ، 8 ماهي ميشه كه سر نزدم
من و شوهرم بالاخره از هم جدا شديم الان دو هفته ميشه تمام حق و حقوقم رو بخشيدم چون حس ميكردم كه اون دلش ميخواد زودتر و بدون دردسر تموم شه. تو تمام مدتي كه قهر بوديم و من خونه پدرمبودم كوچكترين اقدامي واسه برگردوندن من و حفظ زندگيمون نكرد. من حتي تو اين مدت چند بار غرورمو زير پا گذاشتم و باهاش حرف زدم ولي هيچ نتيجه اي نداشت اون هميشه طلبكار و قهرمان داستان بود
جالب اينجاست روزي كه جدا شديم بعدازظهرش با كمال تعجب ديدم يه مسيج عاشقانه فرستاده كه :
امشب قصتموم ميشه غصه مي مونه
كيه كه قصه ي ما رو ندونه
امشب تو داري ميري و زندگي ميره...
داشتم شاخ در مي اوردم ، تو همه ي اين مدت تو دلم مونده بود يه سراغي ازم بگيره يا يه اس بفرسته حالا كه ديگه كار از كار گذشته بود...
الان مشكلم اينه كه من و اون چون هم كايم هر روز همو ميبينيم ، مدام مياد تو اتاق وميره (ما دو نفريم كه تو يه اتاق هستيم ،به بهانه حرف زدن با اون مياد)
مدام زير چشمي نگام ميكنه و همش ميخواد جلو چشم باشه ولي فقط همين ديگه هيچ حرف يا حركتي نميكنه مسيجم ديگه نداد
من بايد چه طور رفتار كنم ؟ برخوردم باهاش چه جوري باشه؟
اينم بگم كه من بر خلاف بعضي ها كه جدا ميشن و افسردگي ميگيرن اصلا حالم بد نيست درسته هنوزم دوسش دارم ولي نه عذاب وجدان دارم نه دلتنگي نه نا اميدم
فقط موندم با اين رفتاراش چكار كنم ؟ به نظر شما منظورش چيه؟