مدیریت اقتصادی در دوران عقد
سلام دوستان گل
برای طرح مشکل خاصی اینجا نیومدم فقط در زمینه مسوولیت های مرد در دوران عقد (ینی عقد دایم و زمانی که خونه خودمون نرفتیم) باید چطوری باشه.؟ مثلا من هر وقت با خانمم بیرون میریم و اگر چیزی ببینه که خوشش بیاد براش میخرم ولی همیشه بحث دارم با خانوادم که ولخرجی میکنم و اینا وظیفه مادرشه و من نباید بخرم!!!!
مثلا یه دفتر و کلاسور برای دانشگاهش که بخرم مامانم میذاره به حساب زرنگی اون و میگه سرت کلاه میره و اینطوری فکر میکنن دربارم. برا همین میخواستم بدونم ایا واقعا داره سر من کلاه میره؟
خوب من دوست دارم براش مانتو بخرم، کفش بخرم چیزی که دوست داره و توانش رو دارم رو براش بخرم آیا این چیز زیادیه؟ آیا خانواده من خیلی سنتی فکر میکنن؟ یا خانمم خیلی داره زرنگی میکنه که اینا رو ازم میخواد1! مامانم میگه فقط وقتی بیرون میرین خرج خوراک و خوردنی هاتون با توه!!
حرف هم که میزنم میگه من دو تا دختر شوهر دادم توی عقد هیچی توقع نداشتن از شوهراشون؟ خیلی برام سوال شده از دیشب خصوصا که شما دخترایی که تو عقدین واقعا و خداییش از شوهرتون توقعی مث این توقعات (لباس خریدن و بیرون رفتن و تفریح و خرید های خاصی مث لوازش ارایش و ... ) ندارین و مادرتون براتون میخره هنوز؟ اگر این توقعات رو دارین ینی زرنگی میکنین و سر شوهرتون رو کلاه میذارین؟
مثلا یه خواسته هایی داره توی عقد مث اینا :
1- پول تو جیبی
2- خرید هایی مث لباس یا لوازم ارایش
3- ثبت نام کلاس هایی مث رانندگی یا زبان و .. ( البته اینو گفتم به نظرم مامانت باید انجام بده که ناراحت میشه از حرفم)
یه مشکلی که دارم اینه که مامانم اینا به لباس اصلا اهمیت نمیدن و من که یه لباس ساده میخرم میگن ولخرجی و تو زندگی چطوری میخوای بچرخونی؟ خوب من الان درامدم کمه ولی خرج خونواده که نمیدم پس دوست دارم تفریح کنم و خوش باشم ولی دو تا دیدگاه مختلف دارن خانواده هامون
خانواده من میگن پس انداز کن و خرج نکن و خیلی کم لباس بخر
خانواده خانمم بیشتر معتقدن که پول عروسی و روزی رو خدا میده و به فکر الان باشین و خوش باشین
خود من بیشتر میگم یه مقدار پس انداز یه مقدار خرج و خوشی و لباس و تفریح . هیچ وقت غذا زیاد مهم نبوده. مثلا مامانم میگه سر ماه که حقوق میگیری برین یه رستوران خوب که مثلا شاید 50 تومن هزینش بشه خوب من میگم به جاش یه لباسی میخریم تفریحی چیزی میریم..
به طور کلی خانوادم الان فکر میکنن اونا ینی خانواده همسرم منو تو مشت خودشون دارن و همه این کارا رو به اجبار انجام میدم که مثلا از دستش ندم در صورتی که اینطوری نیست و خودم میخوام و وظیفه خودم میدونم.
آیا کار من اشتباهه؟ چطوری به خانوادم این قضیه رو بفهمونم؟ چطور با مادرم برخورد کنم که بی احترامی نشه؟
یا اگر خواسته ای از خواسته های همسرم رو نتونم انجام بدم چطوری رد کنم خواستشو که ناراحتش هم نکنم؟