-
مشکوک شدن به نامزدم
سلام
دوستان 1 ساله عقدم. منو نامزدم همدیگرو دوست داریم ولی عاشق هم نیستیم. مدتیه رفتار شوهرم تغییر کرده. گوشیشم ازم بر عکس سابق مخفی میکنه.گوشیش 2 سیمکارتست. بجز یه خط ثابت، یه خط ایرانسل داشت که یه مدت بود اون خاموش بود و جاش یه خط ایرانسل جدید خریده بود و بهم نگفت و من خودم دیدم تو گوشیشه ازش پرسیدم و گفت ایرانسلمو با داداشم عوض کردم و خط اونه و لی همیشه تو گوشیشه و بدون اینکه دلیل خاصی برا استفادش داشته باشه و بدونم. ما خیلی کم همو میبینیم. امروز از گوشیش یه شماره مشکوک پیدا کردم که نیمه شب باهاش تماس گرفته شده بود. بهش چیزی نگفتم. شماررو برداشتم و با یه خط دیگه زنگ زدم و یه دختر برداشت. مطمئنم یه چیزی هست که من ازش بیخبرم. تو رو خدا بگید چیکار کنم؟ به دختره زنگ بزنم ازش چی بپرسم؟ چطوری مطمئن شم؟ از نامزدم بپرسم مطمئنم زیر بار هیچی نمیره و میگه یادم نیست کیه.
حالم خیلی بده، نمیخوام بهم خیانت بشه. بگید چه کارکنم که دست رو دست نذاشته باشم و اگه هم چیزی باشه همینجا جلوشو بگیرم؟؟ میخوام به اون شماره بزنگم ولی نمیدونم چی باید بگم؟ بگم خانم فلانیم و شمارتونو تو گوشی شوهرم پیدا کردم یا چیز دیگه ای بگم؟؟
-
چرا کسی چیزی نمیگه؟
من باید چه کار کنم الان؟
-
سلام.مرحله به مرحله. بیشتر دقت کن. مطمئن شو. با خانواده مشورت کن. از خودش بپرس. اگر اعتراف کرد. ببین در چه مرحله ای هستند. قابل گذشته یا نه؟ واگر هنوز دیر نشده یه تصمیم قاطع بگیر.
بخشش برای انسانهای نادم و پشیمان و فراموشی برای افراد خیانت کار.
-
مطمئنم خودش انکار میکنه و زیر بار چیزی نمیره و طلبکارم ممکنه بشه و اگرم چیزی نباشه، ممکنه بفکرش بیفته!!!
چطوری باید مطمئن شم؟
با اون شماره تماس بگیرم و از خود دختره بپرسم؟
-
اگه از خودش بپرسی اون انکار می کنه مطمئن باش
میتونی از راههای دیگه از زیر زبونش بکشی
مثلا ی وقت که 2تایی تنها بودین ازش بپرس راستی اگه من چیزی ازت پنهون کنم چیکار میکنی؟
بپرس اگه ی شماره از تو گوشیم پیدا کنی بهش زنگ بزنی بفهمی مرده نصف شبم بهم زنگ زده چیکار میکنی عکس العملشو ببین
یا خیلی ناگهانی گوشیشو ازش بخواه بگو میخام به گوشیت یه نگاه بندازم البته طوری نشون ند میخای چک کنی سعی کن چهره ات بی تفاوت باشه اگه نداد جدی برخورد کن و شک نکن کاسه ای زیر نیم کاسه شه
-
من اگه جای شما بودم به اون شماره ز میزدم.یا میگذاشتم کس دیگه ای بجای من این کار رو میکرد.مخصوصا اگه دوست مورد اعتماد دارین بگین اون بکنه.
-
نه زنگ نزن ب اون دختر چون اون دختر خطشو عوض کنه دیگه سر نخی نداری
-
با احترام به نظر مجید عزیز معمولا گفته میشه خانواده در جریان قرار نگیرن بهتره چون معمولا ممکنه شخصیت ایشون خراب بشه یا مساله حاد بشه
در هر صورت دوست عزیز اگه بخاین خ بهشون گیر بدین نتیجه عکس می گیرین! یعنی ممکنه ایشون رو به لجبازی بیاره
ممکنه اصلا این رابطه مال قبل باشه و حتی اون خانم شروع کننده باشه. پس بابت چیزی که خ مطمین نیستی نباید ذهن خانی بکنی.
یه خرده بررسی کن رفتار خودتون رو با شوهرتون ببین ایا جاییش می لنگه یا نه! در هر صورت با ناراحتی و قضاوت نابجا اون رو از خودت دور نکن !
در هر صورت به حریم خصوصی همسرتون احترام بزارین! تو همین تالار راجع به انواع خیانت بحث شده که خ جالبه من لینک ندارم براتون بزارم بگردین حتما پیدا م یکنین
-
از همه ممتر اگه واقعا با شوهرتم در ارتباط باشه به شوهرت میگه شوهرتم بفهمه تو بهش شک کردی خیلی محتاطانه تر رفتار می کنه و سخت میشه مچشو گرفت
-
سلام به بیتا خانم و مهرااد گرامی .منظورم این نبود ایشون همین اول اقدام کنند. اون برای زمانی هست که اطمینان کامل داشته باشه. بدونه که کار همسرش یه اشتباه ساده نبوده. مطمئن بشه در آینده تکرار خواهد کرد. به عینه ببینه که تمام حرمتها و خطوط قرمز زندگیشون رو زیر پا گذاشته .
من به شخصه در چنین شرایطی جایز نمیبینم چنین شخصی را تحمل کنند. اما اما اما. باید خیلی خیلی هشیار عمل کنند. داشتن یک یا چند شماره تلفن در گوشی همراه هرگز دلیلی بر خیانت همسر ایشون نمی باشه. برای اثبات چنین جرم بزرگی عدله کامل و قابل قبول لازمه.