-
تو زندگی موندم
لطفا کمکم کنید
تو زندگی با همسرم دچار مشکل شدم لجبازی کرد و کرد تا مجبور شدم برم سراغ قانون شکایت ترک انفاق کردم حکم زندان اومد ولی به جای اینکه دنبال رضایت باشه ساکش رو بسته و رفته زندان اصلا نمی تونم بفهمم چرا این کار رو کرده لطفا کمک کنید برای چی به جای اینکه فکر درست کردن زندگی باشه موقعیت خودش رو به خطر می اندازه و می ره زندان من فقط می خواستم برگرده با هم زندگی کنیم.
-
سلام دوست عزیز به همدردی خوش امدید.
شما و همسرتون چند سالتونه؟
لطفا دقیقا بگید سر چه مسائلی بحث می کنید و ایشون لجبازی می کنه؟ مشکلتون با هم سر چیه؟
با زندان رفتن ایشون خونواده شما یا ایشون چه اقداماتی کردن؟ تا حالا برای حل مشکلتون پیش مشاور رفتین؟
کار درستی نکردید که شکایت کردید چون حرمت بین شما و ایشون و همچنین خونواده هاتون میشکنه و در اینجور موارد افراد سعی بر مقاومت و لجبازی بیشتری دارند.
-
همسن و سالیم . سی دو ساله. متوجه خیانت شدم بهم ریختم . واقعا حق نداشتم انتظارش رو نداشتم آخه ما فقط یک سال بود ازدواج کرده بودیم . هزار جور مشکل داشتیم به روی خودم نمی آوردم . من و خونواده ام وقتی متوجه شدیم ایشون زندون رفته شوکه شدیم با وجودی که یک سال و دو ماه بود من خونه پدرم هستم پدرم و مادرم بهم گفتند رضایت بدم. ولی خونواده ایشون گفتند ما غرور داریم به تو رو نمی زنیم!!!! خودم می خواستم برم رضایت بدم وکیلم می گه به نفعت نیست. وقتی اصرار منو دید با خونواده اش تماس گرفت و گفت عروستون می خواد زندگی کنه و دوست نداشته این اتفاق بیفته پدرش گفته بودم ولی ما نمی خواهیمش . پسرم دیگه نمی خواد زندگی کنه بره دادخواست طلاق بده!!!!!!!!! وکیل ما می گه یا بیاد زندگی کنه یا بره به دادگاه بگه نمی خواد با موکل من زندگی کنه تا تکلیفش روشن بشه... ولی هیچ خبری نشد الان یک ماهه باور کنید دارم دیوونه می شم نمی دونم چه کاری درسته.
در ضمن مشاوره اون اوایل خودم رفتم یکی گفت این موضوع به صبوری احتیاج داره یکی گفت فایده نداره ...
-
کار من درست نبوده قبول دارم حالا باید چه کنم؟
-
سلام یعنی هیچ کس نمی خواد با من حرف بزنه یه راه حل به من بگه ....
-
سلام دوستان خوب
هیچ کس به صفحه من سر نزده نظر نگذاشته الان کمک فوری احتیاج دارم
همسرم اومده مرخصی تصمیم گرفتم قراری بگذارم و باهاش صحبت کنم اما همه می گن نه این کار رو نکن اونقدر غرور داشته که نیومده بگه بیا رضایت بده. از طرفی می ترسم جواب نه بگه .
می خوام قرار بگذارم هر چی می گه خوب گوش بدم بعد یه تصمیم مهم بگیرم نمی دونم به نظر شما درست؟؟؟
- - - Updated - - -
خواهش می کنم یکی بیاد به تاپیک من سر بزنه
-
سلام عزیزم
دلیل اینکه شما قهرتون این همه طولانی مدت شده چیه ؟ تو این مدت همسرتون سعی کرد که شمارو برگردونه؟ واقعا همسرتون رو دوست دارین که بخوایین باهاش ادامه بدین؟
از یه ریش سفید تو فامیلاتون بخوایید تا پادرمیونی کنه. واقعا از خیانت همسرتون مطمئن بودین؟
-
از خیانتش مطمئن بودم توی دادگاه ثابت شد می نمی خواستم به دادگاه برم ولی دو سال منو ترک کرده بود فقط به دلیل اینکه اعتراض کردم چرا با خیانت کرده تو این دو سال صبر کردم ریش سفید فرستادم ولی گفت نمی خوام همه جور مدرکی بود می تونستم بیشتر از این آزارش بدم ولی وقتی وکیلم فهمید من دوستش دارم گفت شکایت نفقه می دیم شاید برگشت اما خیلی راحت رفت زندون حالا اومده مرخصی دوست دارم ازش دعوت کنم بیاد فقط اون حرف بزنه حرفهاش رو بشنوه بعد فکر کنم ببینم چه باید کرد؟؟؟
-
شما متاسفانه روش بدی رو انتخاب کردی
همسر شما هم احتمالا چون خواسته شما رو خلع سلاح کنه و در ضمن تو لجبازی با شما کم نیاره رفته زندان(چون شما از این مسئله برای مجبور کردن به ترک لجبازی استفاده کردید)
در واقع به نظر من شما لجبازتری(ممکنه تو مشکلتون حق با شما باشه ولی راه رسیدن به حق لجبازی نیست) اینقدر تو لجبازی پیش رفتی که حکم جلب همسرت رو گرفتی
متاسفانه شما تا حالا مشاور خوبی نداشتی. چه کسی به شما پیشنهاد شکایت رو داده؟ اگر فرد دیگری این پیشنهاد رو داده حتما دیگه از اون مشاوره نگیر
اگه میخوای زندگی کنی نذار بیشتر همسرت تو زندون بمونه باهاش صحبت کن و بگو قصدت زندان انداختنش نبوده و بگو نمی خوای ادامش بدی
زیاد از مشکلت نگفتی تا بتونیم در مورد مشکل تون(خیانت) اظهار نظر کنیم
چی شد که خیانت کرد حد خیانت چقدر بوده
دلیل خودش چی بوده برای خیانت
- - - Updated - - -
نوشته جدیدت رو الان دیدم
میشه دقیقا بگید چرا برای خیانت شکایت کردید
نه اینکه بگم حق ندارید ولی معمولا وقتی زنی از خیانت شوهرش باخبر میشه اگه بخواد طلاق بگیره شکایت میکنه و اثباتش میکنه ولی شما همچنان میخوای زندگی کنی
یه سوال دیگه چرا هنوز میخوای باهاش زندگی کنی ؟ چه خصوصیاتی داره که هنوز شما رو به طلاق راضی نکرده؟
-
این که می گن هر مشکلی یه راه حل داره یعنی چی؟؟؟ راه حل مشکل من چیه من که همه راهها رو امتحان کردم ولی خدایی هر کاری کردم اشتباه از آب دراومد