نتیجه نامطلوب تحقیقات و دو دل شدن من در دادن جواب مثبت، دارم دیووووونه میشم کمک کنید
من دختر 22 ساله ای هستم که 8 ماه با یکی یه قصد ازدواج اشنا شدم . تا کارای ایشون درست بشه و بیاد خواستگاری چند شب پیش همه چیز رسمی شد اما الان دودل شدم. خانواده من و ایشون از قبل میدونستن رابطه مارو .چون همکارم بود. اما الان که کار به تحقیقات کشید از خانوادشون خوب نمیگن. یه جورایی باباش مشکل داره اخلاقش میگن خوب نیست. و از یکی هم شنیدم میگن باباش معتاده. بهد فهمیدیم یک بار هم دعوا کردن و تو این دعوا پسر چاقو خورده. البته همه این رو تاکید کردن که مشکل از اینا نبوده و اون طرف هم که دعوا کرده اومده معذرت که کاربه شکایت نرسه. همه جمع شدن که اینا رو اشتی کنن و شکایت نکن که چاقو زدن. یغنی در واقع باباهه هم تا اون حد بد نیست که بخواد دعوای انچنانی بکنه.
اما با این اوصاف بازم اسمش دعواست و من نگرانم بحث ابرو هم هست و بحث باباش
خود پسر خیلی پسر خوبیه و همه گفتن هر پی پدر بده پسرش خوبه. ضمنا استخدامه و خب مسلما مشکلی نداشته که استخدام شده. خیلی هم منو دوس داره . اگر بگم جواب منفی بدم میمیره اغراق نکردم.
اما دودلم خبلی هم دودل شدم میترسم اخه پدرو ببین پسرو ببین . الانم قرار شده ج رو بندازیم عقب. خانوادمم خیلی منطقی میگن اگر دوسش داری هر چی خودت بگی چون به من خیلی اعتماد دارن باتوجه ب اینکه خیلی خواستگار داشتم. منم دوسش دارم اما نمیخوام احساس تصمیم بگیرم خانواادمون خیلی باابرو هستن و ضمنا سطح خانودگی ما از لحاظ اقتصادی بالاتره. مخصوصا از لحظ ظاهری.
همه اینا باعث شده تو انتخابم تردید کنم.دارم دیوونه میشم