-
قیلون کشیدن زیاد همسرم
وقتی شوهرم اومد خواستگاریم گفت چند بار قیلون کشیده منم گفتم با قیلون مشکلی ندارم بعد عقدمون دیدم قیلون میکشه و طبق گفته اش که گفته بود چند بار کشیده نیست بیشتره فکر میکردم تفریحی میکشه و زمانی که دوستاش یا بچه های فامیل پیششن میکشه به مرور زمان دیدم این قیلون کشیدن به جای تفریح جز کارای روزمرشه و روزی 2 بار خودش میکشه اگه مهمون داشته باشه بالای 4 بار میکشه که هر بار هم 1 ساعت شایدم بیشتر میشه اوایل بهش گفتم کمش کن من اذیت میشم زیر بار نرفت سر این قضیه دعوامون شد یه مدت کوتاه اومدم ولی باز میبینم واقعا اذیت میشم وقتی میبینم هر وقت از سر کار میاد اول قیلون چاق میکنه تا آخر شب 2 یا 3 بار میکشه میگه هر وقت فاز بده میکشم تو هم دخالت نکن به هر زبونی که بگین باهاش حرف زدم غیر مستقیم و مستقیم با مهربونی و محبت همزمان با نئازش با سیاست و بی سیاست همه جوره زیر بار نمیره تازه میگه کمش که نمیکنم هیچی بیشترم میشه بهش گفتم واسم ارزش قائل نیستی که حتی حاضر نیستی بخاطر من یه کم از خواستت کوتاه بیای چون نمیگم ترکش کن میگم کمش کن خلاصه هر وقت بحثش میشه دعوامون میشه بگید چیکار کنم که کمش کنه ضمن اینکه من فعلا عقدم و یک ماه دیگه عروسیمه
کمکم کنید
-
سلام.تاحالاکه با اعتراض مستقیم جلورفتی جواب نداده پس روشت رو تغییربده.چون هزاربارهم باروش قبل جلوبروی جواب نمیده.چون خودش هم قلبا میدونه بدهست ولی ممکنه انکارکند، اعتراض ناراحتش میکنه."اگرما عیبی داشته باشیم ولی انکارکنیم که داریم گوشزد کردن دیگران مارو عصبانی میکنه".اول راحتش بذار،تا لذتش برای خودش کم اهمیت بشود اگربتواند با قلیون کشیدن بازی کند لذتش کم کم مزخرف وبی اهمیت میشود.اگربتوانی مجله ای مقاله ی ساده وخلاصه ای جایی بذاری که مضرات قلیون روببیند میتواند موثرباشد.اماشایع ترین کاری که الان به شما پیشنهاد میشود واکنش خنثی یاخاکستری به قلیون کشیدن اوست نه تائیدنه محکوم طوری که نتواند حدس بزند موقعی که قلیون میکشه تو ذهنت چی میگذره دربسیاری موارداین دوره قلیون کشیدن موقت بوده.
-
منم با نظر دوستمون موافقم به نظرم میتونی یه واکنش خنثی داشته باشی یعنی اصلا به روش نیاری . و به نظرم اینکه بهش میگی تو حاضر نیستی به خاطر من قلیونو ترک کنی خیلی اشتباهه چون این حسو بهش میدی که خودتو در سطح قلیون میدونی . به نظرم این حسو به همسرت بده که حتی اگه قلیون بکشه بازم برات خیلی مهمه و این مساله حستو نسبت بهش کم نمیکنه حتی وقتی قلیون میکشه برو کنارش بشین و بهش محبت کن گاهی آدما خودشون باید متوجه یه چیزی بشن گفتن وقت و بیوقت شما فقط باعث دلخوری میشه .امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
-
شوهرم به قول خودش الان نزدیک 10 ساله که قیلون میکشه میگه من میدونم ظرفیتم چقدره و اگه حس کنم برام ضرر داره کنار میذارم ولی بعد 10 سال نمیدونم ضرر داره و همچنان ادامه میده هروقت داره قیلون میکشه کنارش میشینم باهاش تعریف میکنم اصلا نمیگم چرا میکشی یا کمتر بکش وقتی که در تب و تاب چاق کردنشه یا فقط میگه برم ذغال بذارم بهش گوشزد میکنم جدیدا هم چون راهی به ذهنم نمیرسه باهاش میکشم البته فقط در حد 2.3 پک بعد الکی میگم حالم بد شد خونسردی وبیخیالی من بیشتر خوشحالش میکنه چون اون لحظه بدون غر شنیدن قیلون میکشه اگه به صورت تفریحی بود میتونستم امیدوار باشم که ترکش میکنه یا نه حداقل کمش میکنه ولی قیلون شده جز کارای روزمرش بیشتر اوقات که از سر کار بیرون میاد با دوستاش که همه متاهلن قهوه خونه قرار میذاره حرف مهدیس جان درسته هروقت میگم بخاطر من کمش کن یا چرا برام ارزش قائل نیستی که کمش کنی میگه چرا خودتو با قیلون مقایسه میکنی وخودتو در اون حد پایین میاری ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم بدبختانه با خواهرزاده و برادرزاده هاش تقریبا همسنه و اونا یکی از عوامل اصلی هستن وقتی دور هم جمع میشن از غروب تا صبح روز بعد میشینن نزدیک به 6.7 بار قیلون چاق میکنن منم فقط تو جمع میشینم نگاه میکنم بدون هیچ حساسیتی ولی درونم غوغاست آخه از نظر اقتصادی هم به ضررمونه الان کلی بدهی و قسط داره ولی هیچ رقمه نمیخواد این کارو کم کنه شاید در ماه بیشتر از صد هزار تومن پول تنباکو و ذغال میده وقتی اینو بهش گفتم عصبانی شد هردفعه لذتش براش بیشتر میشه یعنی نمیتونه با قیلون بازی کنه جزئی از زندگیشه
وای که فکرشو میکنم دیوونه میشم:54:
-
تاخودش نخادکارخاصی نمیتونی براش انجام بدهی مگراینکه به همراه یک انرژی زیاد+تغییرشرایط ترغیبش کنی سمت ترکش ویک تفریح جایگزین جذاب هم براش پیدابشه.ولی تاخودش خسته نشه بعید میدونم ترکش کنه_بی تفاوتی هوشمندانه واکنشی سنجیده هست که احتمالاباعث میشه طرفی که اشتباه یاخلاف میکنه یه دفه تو دلش خالی میشه ودلتنگ اون کسی میشه که قبلا غر زده حالارفته یه حال وهوای دیگه.مهارت و نکته سنجی میخاد.باهاش نکش،واصلانگران این نباش باخونسردی تو بیشترش میکنه یالذت میبره.اگه بتونی بدون دعوا براش جابندازی که ذغال درست نکنی پیشرفتت بهتر میشه.حتی الامکان طوری برنامه ریزی کن که کارهای خونه رو موقع قلیون کشیدن انجام بدهی که مجبورنباشی اون موقع کنارش بشینی وزمانهایی که قلیون دستش نیست بیشترپیشش باشی بدون اینکه به قلیون کشیدنش غیرکلامی اخم یاواکنشی نشون بدهی با این مهارت۱_یاکنارمیذاره۲_یا کمترلذت میبره۳_یا استعداد ترک دراو بالامیره.واکنش خنثی واقعا یک مهارت وتوانایی هست که باید روش فکرکنی ودرخودت ایجادش کنی.برعکس هرچی موقع قلیون پیشش نیستی،توی سایرجنبه هاباهاش گرمتربگیر.
-
سلام به همه.من کل پست هار. نخوندم.
خانمی یه چیزی بگم خواهشا به دل نگیر.چرا اینقدر گیر دادن.کلا بیخیال شو.اگه دوست داره بکشه بذار بکشه.قبول قلیون ضرر داره ولی نه اونقدر.سیگار یا .... نیست که.
من دو سال پیش قهرمان کیک بوکس استان شدم.ورزشی که کاملا به یک بدن پر نفس و آماده نیاز داره.الان هم گاهی اوقات وقتی بیکارم ورزش میکنم ولی یاور کنین قلیون اصلا برام مشکلی نبوده.هفته ای حداقل دوبار میکشم.مطمئن هم باشید اعتیاد هم نداره.بهتره اجازه بدین حداقل اگه شوهرتون قلیون میکشه ازش لذت ببره.
خب متاسفانه تو کشور ما تفریح دیگه ای نیست که.
ولی اگه زیاد راغبین که ترک کنه مواظب باشین.کاری نکنین که با ترک قلیون به سیگار رو بیاره.
- - - Updated - - -
شرمنده من تازه کل تاپیک رو خوندم.روزی 2 تا 4بار.این کمی زیاده