نامزدم قبل از ازدواج رابطه جنسی داشته ، چجوری بفهمم پشیمونه؟ چجوری قضیه رو فراموش کنم؟
سلام دوستان عزیز
یک سال پیش با خانمی آشنا شدم که اوایل زیاد هم از همدیگه خوشمون نمیومد ولی از طریق چت کم کم به شخصیت هم پی بردیم و از همدیگه خوشمون اومد. با همدیگه قرار گذاشتیم و طی 2 ماه رابطه دوستیمون به دوست دختری/دوست پسری تبدیل شد.
همه چی خوب بود تا اونجایی که ما کاملاً با توافق همدیگه رابطه جنسی داشتیم. موقع رابطه متوجه شدم خانم بکارت نداره ولی اصلاً واسم مهم نبود چون دوستش داشتم و معتقدم سکس با کسی که دوستش داری فحشا نیست !
قضیه گذشت و ما کم کم ابعاد بیشتری از شخصیت همدیگه رو کشف کردیم و متوجه شدیم کاملاً برای همدیگه ساخته شدیم ! کار تا جایی پیش رفت که هر دوی ما که حالا حالا ها قصد ازدواج نداشتیم شیفته ی همدیگه شدیم و تصمیم گرفتیم با هم ازدواج کنیم.
همه ی مقدمات عروسی رو هم در نظر گرفتیم و سبک سنگین کردیم. حتی تاریخ خواستگاری و عقد و عروسی رو هم توی تقویم علامت زدیم.
اما یکی دو ماه گذشته فکر و خیال رابطه جنسی خانم قبل از من آزارم میده. چون با اصرار من مجبور شد جزییات رابطه های قبلیش رو بگه فهمیدم با دو نفر قبل از من سکس داشته ولی دوره ای بوده که اولین دوست پسرش که خیلی هم دوسش داشته ، بکارتشو ازش گرفته و ولش کرده ایشون هم با این تفکر که همه پسرا آشغالن (!) سعی کرده ازشون واسه رفع نیاز جنسی خودش استفاده کنه و بهشون هم وابسته نشه ! اما الآن پشیمونه از کاری که کرده و اگه به گذشته برگرده هرگز با کسی که حسی بهش نداشته سکس نمی کنه.
البته در تمام طول رابطه با من اثری از عدم وفاداری توی این خانوم ندیدم و یک سال سراسر آرامش و شادی رو داشتم اما اینکه واقعاً پشیمونه از کاری که کرده یا نه الکی میگه که من اعتماد کنم جای سواله !
و اینکه آیا بعد از ازدواج فکر و خیال جزییات رابطه جنسی ایشون باعث نمیشه بهش طعنه یا سرکوفت بزنم؟ می دونم خودم هم رابطه قبل از ازدواج داشتم اما این رابطه فقط با یه نفر بوده اونم کسی که دیوانه وار دوسش داشتم. ولی ایشون یه برهه از زندگیشون به چیزی پایبند نبودن !
این دختر از همه لحاظ ایده آل منه به جز همین یه مورد ! خواهش میکنم منطقی ترین راه حل رو بهم پیشنهاد کنید.
مرسی