نوشته اصلی توسط
هومن شریفی
خانم اسکارلت این قضیه رو من خودم تجربه کردم که اون خانمی که در همه زمینه ها هم رو میخاستیم و قبول داشتیم در زمینه مسائل ایدئولوژیک درست مثل شما بود و من خودم خانواده مذهبی دارم و نماز و روزه و بیشتر مسائل رو هم نه خیلی افراطی ولی در حد خودم سعی میکنم رعایت کنم.
ولی ما درباره این موارد مصداقی باهم صحبت میکردیم، مثلا من بهش میگفتم که دوست ندارم با مردهای غریبه دست بدی یا نوع خاصی از ظاهر رو توی مجالس عروسی یا در اجتماع داشته باشی و وقتی بیشتر باهم دربارش صحبت میکردیم میرسیدیم به همین که تفاوت دیدگاهمون فقط ناشی از تفاوت محیط هایی هست که توش رشد کردیم و هیچ کدوم مقصر نیستیم به خاطرش. در نتیجه تصمیم گرفتیم هردومون انعطافمون رو توی این مساعل بیشتر کنیم و مثلا من گفتم اگر اینکارو در آینده بکنی چون میدونم واقعا نیتت بد نیست و طبق عادت هست چیزی بهت نمیگم ولی ته دلم ناراحت میشم، ایشون هم به خاطر اینکه نمیخاستن عشقشون رو ناراحت کنن خیلی مسائل رو قول میدادن بیتشر رعایت کنن تا من رو خوشحال کنن.
میبینین پس با کمی صحبت منطقی و بی پرده میشه این تفاوت دیدگاه ها رو هم ازش به عنوان نردبانی برای کسب عشق بیشتر در رابطه استفاده کرد.
با آرزوی خوشبختی برای شما.