+من نمی تونم به هیچ مردی روی خوش نشون بدم
سلام
مت ارکیده 23 سال دارم . خیلی تنهام و تو این سالها نتونستم به هیچ مردی روی خوش نشون بدم و احساساتم را بیان کنم خیلی تنهام و تا حالا هیچ کس به من ابراز علاقه نکرده و خیلی دوست دارم بتونم اون کسی رو که دوسش دارم بتونم از طریق نگاهم بهش بفهمونم ولی هیچ وقت نمی تونم مستقیم تو چشم کسی نگاه کنم . لطفا شما کمکم کنید به کلی اعتماد بنفسم رو از دست دادم.
RE: من نمی تونم به هیچ مردی روی خوش نشون بدم
اشتباه می کنی هر کسی در زندگیش چند نفر رو داره که بهشون فکر کنه و کسانی هستند که به تو فکر کنند اما تو اونارو یا دوست نداری یا قبولشون نداری در کل می خوام بگم که تو تنها نیستی البته اگه می خوای به مردها روی خوش نشون بدی باید سعی کنی به همه ی آدمها روی خوش نشون بدی در ضمن اینو بگم که ما مردها از دخترایی که در نگاه اول اخم بامزه دارن خوشمون میاد سعی کن دیده بدت رو نسبت به مردها از بین ببری اما همیشه یادت باشه مثله ما مردها که به هر دختری اعتماد نمی کنیم تو هم به هر پسری اعتماد نکن
روی خوش نشان دادن،اگر برایتان امور جنسی و . . . بر طبق دین تعریف می گردد،مشکل زاست.یعنی ممکن است این کار آغازگر یک رابطه احساسی باشد که در ادامه به رابطه جنسی هم ختم گردد.
به هر حال باید برای اموری چون ازدواج روزی این کار را بکیند،کاری ندارید،تنها اخم نکنید و از آن سوی ناز و کرشمه هم ممنوع!!
سلام maloosak
لطفا روشن بفرمائيد منظورتان در آمدن از تنهايي از طريق ازدواج است يا يك دوستي با يك آقا پسر
اگر منظورتون بخش اول است به اين تاپيك مراجعه فرمائيد. «من خواستگاري ندارم»
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=18
اگر منظورتان بخش دوم است لطفا پست آقاي گردآفريد (پست شماره 3)، را با دقت زيادي مطالعه فرمائيد و تعمق فرمائيد.
ببین از دوستات کمک بگیر بهت یاد بدن بهترین روشه!
این دیگه چه نظرسنجیه بیشتر2 سواله نه نظرسنجی!
به نظر منم باید دیدتو نسبت به مردا عوض کنی هرچند میدونم سخته
behtarin kar hamine az nazare man albate faghat sabr kon agar vaghean kasio doost dari pas kam kam oon khodesh miad lazem nist to joloo beri har pesari az sangini o vaghare dokhtar khoshesh miad
همون بهتر که روی خوش نشون نمی دی اگه به مردها روی خوش نشون بدی خودشونو می گیرن و فکر می کنن حالا کی هستن
بهتر چیز برای یک دختر غرور در برابر مرداست
salam khob be har kesi nabayad roy khosh neshon dad che pesar che dokhtar.bayad yek seri osol az tarafe moghabelet bedoni va bad bar mabnay on osol mitonid raftar konid.