-
+ازدواج اینترنتی
سلام به دوستان عزیز
من تازه به جمع شما دوستان اضافه شده ام خوشحالم که با شما آشنا شدم .امیدوارم که دوست خوبی باشم.من دختری 30 ساله هستم به تازگی با آقایی تو اینترنت آشنا شدم که ادعا میکنه قصده ازدواج داره و منو همسر خودش میدونه مشکلی که برای من پیش اومده اینه که این آقا به مسائل جنسی زیاد اهمیت میده و حرف های سکس میزنه که وقتی من واکنش شدید نشون میدم میگه تو همسر من هستی و من میخوام باهات ازدواج کنم و میخوام به احساساتم پاسخ بدی نمیدونم چکار کنم از طرفی نمیتونم قبل از اینکه بشناسمش بذارم بیا خواستگاریم از طرف دیگر نمیتونم به هیچوجه این حرفاشو تحمل کنم البته اون ازشرایط خوبی برای ازدواج با من داراست ولی من نمیتونم بهش اعتماد کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید
-
RE: ازدواج اینترنتی
عزيزم سلام
منم تا حدودي شرايط مشابه تورو داشتم ولي مطلب راجع به سكس نبوده . يك نصيحت رو خواهرانه بهت ميگم كه توي چت حرف هيچ كس رو باور نكن . البته نميخوام نا اميدت بكنما ولي توي چت اكثريت افراد دروغ ميگن . اين تجربه ي شخصي خود منه . توصيه من اينه كه اگه به طرفت علاقه نداري كه قيد اين ازدواج رو بزن ولي اگر هم بهش علاقه داري سعي كن هرطوري كه شده بيشتر بشناسيش و به حرفهايي كه اون بهت زده بدون مدرك اعتماد نكن .اگه واقعا ادعا ميكنه كه تو همسرش هستي پس چرا براي ازدواج اقدام نميكنه؟ در ضمن مگه تا چه حد شمارو ميشناسه كه ميگه شمارو همسر خودش ميدونه؟ اصلا تا حالا اونو ديدي؟
نميگم كه اين آقا دروغ ميگه ولي ميگم كه حواست رو خوب جمع كن كه توي دردسر نيوفتي و دچار بحران عاطفي نشي . تا با چشمات نبيني نبايد باور كني كه راست ميگن . ببخشيد كه حرفام نا اميدانه بود ولي من از تجربه ي شخصي خودم برات گفتم . خواستم كه تو اشتباه من رو مرتكب نشي
اميدوارم كه طرف شما از اين قبيل افراد نباشه
موفق باشي
-
سلام
خوش اومدی .باید بگم خیلی از آقایون هستند که توی اینترنت هدفشون تفریح با خانمهاست و چون معمولا خانمها تمایلی به شروع ارتباط با کسانی که حرف از مسائل جنسی می زنند ندارند این افراد از در عشق و گاهی هم ازدواج وارد می شوند. اگه ایشون واقعا قصد ازدواج داشته باشند و درصدد سرکار گذاشتن شما نباشند قطعا محتاط تر عمل می کنند و اینقدر سریع خودشونو همسر شما نمی دونن.
از نظر من ایشون هم یکی از هزاران مرد توی نت هستند که دخترهای توی نت رو برای تفریح می خوان.خوشبختانه یا متاسفانه تاپیکهای زیادی در تالار در این مورد ایجاد شده و می تونید بهشون مراجعه کنید.
-
سلام
ممنونم از دوستان خوبم roya.b,no1
خوشحالم از اینکه دوستانی چون شما دارم
-
سلام popak
من هم با گفته هاي دوستان موافقم.
سالي كه نكوست از بهارش پيداست؟!
شما جهت مطالعه بيشتر در اين موضوع مي توانيد مقاله : ازدواج اينترنتي، شوهر اينترنتي،خانم اينترنتي را در آدرس زير مطالعه فرمائيد.
http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?RP=M_content.asp&P1N=ContentID&P1V= 220
-
ازدواج چه از طریق سنتی چه تلفنی چه اینترنتی باید یه سری مراحل رو طی کنه که مسائل جنسی در آخر این شاهنامه گفته میشه نه در بدو امر
پیشنهاد می کنم که رابطتون رو قطع کنید تا وابستگی عاطفی بوجود نیاد
در پناه حق
-
سلام .خوشبختانه همه دوستان یه پا کارشناسند .خوشحالم که همه درک میکنن وبه نظر من هم ایشون نیت خیری نداره رابطتون باهاش قطع کنید.وبه دنبال مورد بهتری باشید.
-
سلام منم بد ندیدم نظرمو بگم
ببین به نظرم این اقا کارش درست نیست
منم با این کسی که الان از نظر روحی داغونم کرده اول تلفنی ازم خاستگاری کرد
منم گفتم بهتره با خانوادش صحبت کنه و همو بشناسیم
اما بهم نگفت خانوادش مخالفن
و منو از نظر عاطفی وابسته کرد
ببیین الان چه حالی ام
تازه این خانوادش در جریانن
و الان یه ساله که مخالفن
هنوز که هیچی نشده قیدشو بزن