با سلام . متنی که مینویسم جهت مشاوره گرفتن از دوستان عزیز برای یکی از نزدیکانم است .
با تمام دقت و صحت بدون جانبداری مطرح میکنم و منتظر پیشنهادات سازنده ی شما هستم .
داستان از این قرار است که دختر و پسری با اختلاف 3 یا 4 سال سن مدتی پیش با هم ازدواج کردند . پسر آخرین فرزند خانواده بوده و پدری معلول دارد و مادری سالم و سلامت . پسر و دختر هر دو انسان های با خدا و معتقد به ارزش ها و اصول خانواده هستند و هر دو خانواده های متمدنی دارند . پسر نسبت به پدر و مادرش احساس مسئولیت بالایی دارد و تر و خشک کردن پدر بر عهده ی اوست . در حال حاضر پسر در منزل پدری خودش زندگی می کند و دختر هم چند روزی از هفته را در آنجا میماند و سایر روزها را در منرل پدری خودش و قرار بر این است که منزل شخصی خودشان در آینده ی نزدیک به صورت خانه ی 2 واحدی (یک واحد برای پدر و مادر پسر و یک واحد برای زوج جوان) آماده شود . در حال حاضر یک اتاق خواب از منزل پدری پسر متعلق به او و همسرش است .
اتفاقی که چندی پیش میافتد و کدورت بین روابط آن ها ایجاد میشود این است که خواهر پسر که در حال حاضر صاحب یک فرزند شده است از شهری دیگر به منرل آنها می آید و مادر پسر بدون اجازه از آنها از دخترش دعوت می کند تا با فرزند خود در اتاق این زوج و بر روی تخت آن ها شب را استراحت کنند (در حالی که دختر او در همان منزل دارای اتاق است ولی در آن اتاق تخت نیست و باید بر رو ی لحاف و تشک خوابید )بدون در نظر گرفتن این که آن اناق متعلق به این زوج جوان بوده است و از نظر دختر این کار او بی حرمت کردن حضور او در اون منزل و نادیده گرفتن حقوق او در آنجا و حریم خصوصی زندگی او و همسرش در آن منزل بوده است . فردای آن روز وقتی که دختر به منزل پدری خود میرود از همسر خود گلایه مبکند و به او میگوید تا منزل شخصی خودشان فراهم نشده او در منزل پدری شوهرش نخواهند ماند و …
پسر در حال حاضر به مدت 3 ماه است که نه به همسر خود سر زده نه از او سراغی گرفته و چند مورد هم که از خانواده ی دختر با خانواده پسر تماس گرفته شده برای چاره اندیشیدن هیچ جواب عملی دریافت نشده عکس العمل پسربرای شخص بنده بسیار عجیب و بر خلاف همه ی انتظارات من از شخصیتی است که از او سراغ دارم .
به طور کلی نظری که راجع به پسر هست اینه که او به خانواده ی خود علی الخصوص والدینش بیش از همسر خود توجه می کند و این کم و بیش مشکلی در زندگی آن ها بوده است ولی نه بطور جدی تا همین مورد آخر که اتفاق افتاده .
شما لطفا خودتون رو بجای خانواده ی دختر قرار بدین و از طرف دختر و خانواده اش نظراتتون رو و اینکه چطور باید این قضیه رو حل و فصل کرد پست کنین .هر سوالی داشتید راجع به مطلب بالا در خدمتم .
با تشکر از همگی .