-
نيازمند همدردي
سلام من23 سال سن دارم وهفت ماه پيش عقد كردم اما مشكل من اينه كه گاهي اوقات احساس مي كنم كه همسرم نسبت به من بي تفاوت است البته اينو هم بگم از اين كه شوهرم دوستم داره شكي نيست چون به طريقه هاي مختلف علاقشو به من نشون مي ده ولي بي تفاوتي هاي گاه وبيگاهش منو آزار مي ده من شوهرم را دوست دارم كمكم كنيد
-
RE: نيازمند همدردي
سلام شهامت
به تالار همدردي خوش آمديد
ما آدمها گاهي قوانين نانوشته اي در مغزمان داريم كه تصور مي كنيم همه اين قوانين را مي دانند و از همه مهمتر بايد عمل كنند.
لذا وقتي ديگران مو به مو به قوانين نانوشته ذهني ما عمل نمي كنند احساس بدي پيدا مي كنيم.
مثلا همين قانون ذهني شما كه شوهر شما هميشه بايد به شما توجه كند و بي تفاوت نباشه موجب مشكل شما شده است.
اين طبيعي هست كه بعضي وقتها آدمها درگير مسائل ديگري باشند.
پس انتظار نداشته باشد هميشه شوهرت كاملا متوجه شما باشد و بي توجهي گاهگاهي كاملا طبيعي هست.
شما كه مي دانيد دوستون داره و شوهر خوبي هست، لطفا گير زيادي ندهيد
-
سلام شهامت جان خوش اومدی عزیزم به قول آقای مدیرشاید مشغله ذهنی داره خودت می گی میدونی که دوستت داره پس همین طوره و احساس آدم هیچ وقت دروغ نمی گه ...
و شاید ابراز علاقه کردن اون با چیزی که شما انتظار داری فرق می کنه و چون تازه با هم نامزد شدین طول می کشه که رفتارهاتون با همدیگه مچ بشه .
و عادت نکنید که حتما باید همیشه بهتون ابراز علاقه کنه چون این کار وابستگی میاره و این خیلی براتون بده عادی باش هر وقت ابراز علاقه کرد خوشحال شو اگه نکرد هم برات فرقی نکنه مگه چی می شه
خوشبخت باشی عزیزم:72::72::72:
-
سلام شهامت جان
بی مورده عزیزم همه مردها گاهی این طوری میشن همیشه نباید ازشون انتظارداشته باشیم که با ما خوب رفتار کنن
شما که در دوست داشتن همسرتون شک ندارین پس این حرفا بی مورده عزیزم
اگه گاهی وفت ها تندی میکنه ، بی تفاوت میشه ،شما با هاش خوب رفتارکن ،چون رفتار خوب شما اونو شرمنده اخلاق خودش میکنه
موفق باشی
-
ازتوجه شما دوستان عزيز متشكرم دوستتون دارم
-
عزیزم به نظر من با همسرت صحبت کن و کارهایی رو که دوست داری اون انجام بده بهش بگو. مثلا من خودم خیلی دوست دارم هرهفته از همسرم هدیه بگیرم. خوب الان اون شرایط مالیشو نداره. یکبار باهاش حرف زدم و بهش گفتم برام مهم نیست چی هدیه بگیره حتی یک تخم مرغ شانسی یا کش سر یا ... هرچی. مهم نفس کاره.
شما هم علایق و کارهایی رو که همسرت با انجام دادنش از نظر شما بیشتر محبتشو بهت می رسونه بهش بگو. همون طور ببین اون چی دوست داره و شما انجام بده.
همیشه شاد و خوشبخت باشید