آیا به خاطر شرایطم خواستگاری را که به او علاقه ندارم قبول کنم ؟
سلام
من تازه عضو این سایت شدم . امیدوارم دوستان منو راهنمایی کنند.
دختری 28 ساله هستم که با وجود چهره معمولی ، تحصیلات بالا ، خانواده سطح متوسط اقتصادی و روابط اجتماعی خوب تا به حال خواستگار رسمی نداشتم. البته پیشنهادات دوستی و آشنایی زیاد داشتم که پیشنهادات دوستی رو قبول نکردم و پیشنهادات آشنایی رو هم دیدم بعد از مدتی درخواست هایی توش مطرح میشد که آشنایی رو کات می کردم. یعنی در واقع آشنایی برای ازدواج ها هم با همون هدف دوستی بود.
در خانواده ما دخترا در سن پایین ازدواج می کنند. مثلا نهایت در 24-25 سالگی
همه دوستانم هم ازدواج کردن و هر کدوم یکی ، دو تا بچه هم دارن .
حالا من چند ماهیه که یه خواستگار رسمی دارم که خیلی هم پافشاری می کنه . با وجود اینکه از نظر شرایط خیلی خوبه ، اما هر کاری می کنم احساس می کنم به دلم نمی شینه . یعنی کلا از اخلاقیاتش خوشم نمیاد. در کنارش که هستم لذت نمی برم. از حرفاش ، کاراش و ..... همیشه ناراحتم. اصلا اون شخصیتی رو نداره که من دوست داشتم همسرم داشته باشه .
اما به خاطر شرایطی که گفتم می ترسم که ردش کنم و بعد مورد مناسب تری برام پیشنهاد نشه . مدام تو این چند وقت منتظرم که کسی بهتر از اون برام پیشنهاد بشه . اما هیچ ....
از سرزنش خانواده می ترسم. اگه ردش کنم و بعد چند سالی خواستگاری برام نیاد چون ایشون شرایطش خوبه مسلما بعدا سرکوفت زیادی بهم می زنن
خودمم آدمی هستم که زیاد خودم رو سرزنش می کنم . می ترسم رد کنم و بعدا حسرت بخورم و خودمو سرزنش کنم
موندم سر دو راهی
نمی دونم چیکار کنم .
من اینو می دونم که یکی از علت های غلطی که دخترا به خاطرش ازدواج می کنن اینه که می ترسن مورد مناسبی براشون پیش نیاد و خودشون رو با دوستاشون و فامیل مقایسه می کنن . شنیدم که ازدواج های این مدلی زیاد سرانجام خوبی ندارن.
اما شرایط جامعه ما چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بالاخره نمیشه چشم روی این شرایط بست .
مثلا همکاری دارم که خانمی 42 ساله ست. بسیار زیبا ، شغل خیلی خوب و شان اجتماعی بالا ، خانواده تحصیلکرده و دانشگاهی و بسیار خوب و خوش قلب . اما هرگز ازدواج نکرده . چند تایی خواستگار رو رد کرده وقتی جوون بوده و دیگه بعد از اون هرگز خواستگار نداشته .
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید .
ازتون ممنون میشم .
- - - Updated - - -
دیوونه بچه ام . خیلی دوس دارم زودتر مادر بشم . وقتی بچه های کوچولو رو می بینم ضعف می کنم.