تمایل با ازدواج موقت با خانم های سن بالا(35-40)
سلام
من پسری هستم 25 ساله لیسانس و اهل بوشهر و در حال سربازی.تک پسر>هر موردی که پیشنهاد می دم هر یک از اعضا با یک تبصره ای ردش می کنند!مشکل پسندند.
حدود 65000 تمن حقوق می گیریم. مسخرست! نه؟
شرایط ازدواج دائم ندارم با این شرایط کار و تورم که وجود داره وقتی بهش فکر می کنم حس جنون بهم دست میده.از کسایی (دوستام) که این تجربه رو داشتن پرسیم حدود 15میلیون یک شبه باهاشون افتاده!
من روابط gf-bf 2 تجربه داشتم.ولی همیشه یه چیزه مثله خوره وجدمو می خورد فکر می کنم عذاب وجدان بود.
دوستام معمولا شوهر کردن که رابطه خاتمه پیدا کرده!
یکیشون چند هفته پیش پیام داده که رابطه مون رو ادامه بدیم با فاصله جدایی 6-7 ماهه!من قبول نکردم.
تمایل به خانم های سن بالا 35-40 دارم و به دختران همسنم و کوچکتر علاقه و تمایلی ندارم.برام عجبیبه>خودم رو اینجور توجیه می کنم >که شاید از حس مادریشون خوشم میاد و برام جذابه!
با وجود اینکه ازدواج موقت برای فرار از گناه زنا در اسلام توصیه شده!
من تاکنون نتوانستم مکانی را برای یافتن فرد مورد نظر پیدا کنم. تعجب میکنم که تو ممبکت اسلامی که مارو از روابط نامشروع نهی میکنه!خوب یک جا بگذارید مشروعش رو داشته باشیم.
در اینترنت که کلا نهی شده-فی لتر شدن و غیر قانونی!
و تو شهر خودمون هم روم نمیشه برم از کسی بپرسم.(اخه از هرکی می پرسی بهش برمی خوره و موضع میگیری! در حالی که داشتن دوست دختر دیگه ککراهت نداره) آخه ی جورایی جا نیفتاده این نوع ازدواج.
نمی خام یه گناه بیفتم.
راستش لغزش هایی داشتم که در این ماه مبارک خاتمه دادم.ولی ...
می ترسم از این حس که درونم شکل گرفته.
دنبال فرد مناسبی هستم؟درسته؟