پیشنهاد تغییر عنوان "پاسخ سریع"
سلام
فکر میکنم بنده خیلی کمتر از شما عزیزی که این مطلب رو داری می خونی به تالار میام و به برخی مطالب سری می زنم ، مطلبی می نویسم یا احیانا از مطلبی تشکر و یا به موضوعی پاسخ میدم .
گاهی با خوندن بعضی مطالب و البته پاسخهایی که به اون داده شده این حس بهم دست میده که انگار یه تقابلی میون نوشته ها هست ، مشاجره متنی ، نبرد تیتریک ، یا خدای ناکرده در موارد بسیار بسیار معدود روکم کنی و لج و لجبازی و .. .
نمی خوام بگم علت اینها عنوان تیتر "پاسخ سریع " ای است که در ذیل متن یه موضوع درج شده اما به هر حال این عنوان اگه مثلا " مشارکت در بحث " باشه ضمن اینکه رغبت بیشتری برای مشارکت واقعی در بحث ایجاد میکنه راه پاسخهای سریع شتابزده و جدلی رو سد میکنه وحال اونکه اصلا فلسفه وجودی اون بخش هم - البته به زعم اینجانب - مشارکت در بحثه و نه مشاجره !
RE: پیشنهاد تغییر عنوان "پاسخ سریع"
دوست عزیز آرمانخواه
دقیقا حسی را که عنوان کردی من نیز تجربه کرده ام و برام جای تعجب بوده است ولیکن نمی تونم و نتونستم این موضوع را به عنوان پاسخ سریع ربط بدهم چرا که به نظر من این که کسی به شخصیت ، تفکر و اعتقادات دیگران احترام بگذارد چیزی است نماینده شخصیت دوستان و عنوان پاسخ سریع نمی تونه در این میان دخیل باشد .
به هر حال پیشنهاد شما برای تغییر این عنوان به "مشارکت در بحث " بسیار خوب است و من نیز از آن استقبال می کنم .