میترسم آیاباکپی شناسنامه وعکس میشه کاری کرد؟
سلام
درتاپیک قبلیم نوشته بودم که بااقایی اشناشدم وبه قصدازدواج ادامه دادیم ولی بدقوله وهیچ وقت به قولهایی که داده عمل نمیکنه مثلامیگه صددرصدفردازنگ میزنم میدونم که زنگ نمیزنه وخودش هم قبول نداره که بدقوله
بگذریم تویه دوره مربیگری وداوری که این اقامعرفی کرده بودندشرکت کردم خودایشون هم حضورداشتندواونجامن روبه عنوان خانمشون معرفی کرده بودنددرواقع اخرش کلاس متوجه شدم چون همکاراش تبریک گفتنداونجابرای دریافت مدارک مربیگری کپی شناسنامه وکارت ملی ویه قطعه عکس به مسئول بانوان دادم حالامیترسم بعدش بره مدارکم روبگیره وازاون مدارکهابرعلیهم استفاده کنه ایابااین مدارکهامیتونه کاری کنه ازابروم میترسم بااینکه بدی بهش نکردم فقط میترسم ازاین کینه به دل بگیره یه بارهم اتاقی من بدون اینکه خبرداشته باشم درحدودیه ماه بهش زنگ میزده ودرخواست دوستی داشته ولی چون تهدیدش کرده بودوگفتش میترسم من بهش پیام دادم وگفتم فلانیه کاری باهاش نداشته باش اونروزهاهم باهم دعواکرده بودیم ومن ازش خواسته بودم جداشیم درواقع بدقولیهاش باعث شدبهش بگم نمیخوام تکیه گاهم بدقول باشه همش میگفت نمیتونم فراموش کنم کاری روکه بامن کردی تاحالاهیچ کس امتحانم نکرده بودتواین کارروکردی بااینکه من روحم هم ازاین ماجراخبرنداشت که دختره زنگ میزنه وپیام میده ولی باورنکرد حالامیترسم کینه به دل بگیره وکاری کنه
به نظرتون بااین مدارکهامیشه کاری کرد؟