-
کی بره برام خواستگاری
سلام دوستان.من تو برنامه دارم ازدواج کنم.نمیگم دوست دخت نداشتم ولی میخوام سنتی ازدواج کنم.یکی هست که میخوام برم خواستگاریش.
ولی یه مشکلی هست.من پدر مادرم مرحوم شدن.خواهرم ازدواج کرده و تنهایی نمیتونه بره برام خواستگاری.با داییم و خالم تو ازدواج خواهرم که زیاد دخالت میکردن و میخواستن خواهرمو با یکی از فامیلاشون آشنا کنن شدید دعوا کردم که برای اولین بار تو عمرم دست رو یه بزرگتر یعنی داییم بلند کردم.لان از هم متنفریم.خلاصه بگم فامیل مامیلی ندارم.حالا کی رو بفرستم خواستگاری؟؟؟یه صاحب خونه دارم که 2 ساله منو میشناسه و مثل پسرشم.بهش بگم؟
-
به نظر من اول غرورتون را بشکنید و توی این ماه مبارک و در آستانه عید فطر برید از داییتون حلالیت بخواهید.و گرنه قطعا با یک دل شکسته خوشبخت نمی شین.روح مادرتون هم خوشحال نیست و براتون دعا نمی کنه.
من هم اگر جای اون خانم باشم و متوجه همچین امری تو خواستگارم بشم که حتی معذرت خواهی هم نکرده؛عمرا جواب مثبت بدم.
اگر هم همسرم شده باشه هم خیلی سریع از چشمم میفته.یه آقای جنتلمن وقتی اشتباه می کنه شجاعت این را داره که عذر خواهی کنه.
بعد از عذر خواهی البته بعد یه مدت زیاد (که دایی و خالتون فکر نکنند که برای ازدواج فقط اومدین عذر خواهی)از همانها کمک بخواهید.
برادر عزیز کوچک تر ها تحت هر شرایطی باید احترام بزرگترها را داشته باشن و در مقابلشون متواضع باشن.این ویژگی یک آقای جنتلمن واقعی است و نه فقط نحوه لباس پوشیدن!
موفق باشید.
-
ممنونم مصباح الهدی ولی وقتی اشتباه از طرف اونا بوده و همه حتی خودشون اینو میدونند من برم معذرت خواهی ؟من مغرور نیستم.اصلا نیستم.خالم که دیگه عمرا.حلالش نمیکنم.مطمئنم مامانم هم حلالش نمیکنه.
-
شما و خواهرتان با هم بروید. اگر شوهرش نمی گذارد تنها بیاید او را هم ببرید. شما فامیل پدری نداری ؟
-
با خواهر و خواهر شوهرتون می تونین برین آیا ؟
-
سلام دوست عزیز
فکر کنم با خواهرتون برید بهتر باشه ولی خوشحالم از این که نگذاشتید ازدواج خواهرتون به تصمیم دیگران باشه
-
به نظرمن هم باخواهرتون بریدوشرایط روبرای خانواده دخترخانم توضیح بدیدمسلماوقتی اونهاهم ببینندکه کسی رونداریدیابافامیلهاتون درارتباط نیستیدمخالفت نمیکنند
خوشبخت وموفق باشید
-
بلی با خواهر و شوهر خواهرم میتونم ولی به نظر شما چون سنش کمه بد نیست.
خانواده پدری ما اینجا نیستند.پدرم شهید شده و از وقتی اون شهید شد رابطه ما هم به مرور کمتر شد.شاید اگه الان عممو ببینم نشناسم
- - - Updated - - -
به نظرتون صاحب خونه ای که هرروز برات افطار میاره و اگه کاری براش پیش بیاد بهم میگه حتی گاهی اوقات بهم زنگ میزنه میگه مثلا کجایی نگرانت شدم نمیتونه بره؟
-
شاید صاحبخانه هم بتواند برود اما وقتی شما خانواده داری نمی شود بدون آنها بروی. حتی اگر صاحبخانه را ببری خواهرت باید با شما باشد.
-
نوپو جان مرسی.خودم با صاحب خونمون حرف میزنم.هردو برن بهتره.ایشالا تو این چند روزه میفرسمتشون