مخالفت شوهرم با شاغل بودن من. آقایون فروم هم نظر بدید لطفا
سلام
آواز هستم و 22 سالمه و 2 سال و نیمه که عقدم. تحصیلاتم هم لیسانس. چادری هستم . اهل بگو بخند با آقایون نیستم اصلا.
جدا از مشکلات دیگه زندگیم شوهرم با شاغل بودن من مخالفه
سوالی که دارم اینه:
الان هنوز تا 1 سال و نیم دیگه عقدیم و 4-5 سال هم بچه دار نخواهیم شد.
شوهرم تو بحث ها گفته برو کار کن منم دیگه کاری به کارت ندارم. بعد از چند ماه برام عادی میشه. اما بازم ناراضیه میترسه من دستم بره تو جیب خودم با از خانومیم کم بشه.
آیا با این وضعیت صلاحه که برم سر کار؟ دارم تو خونه از بیکاری دیوونه میشم. و اینکه حاضرم به خاطر شاغل شدن تا هر جا که بشه برم.
شوهرم سربازه و شغلش هم تدریس و آزاده و درآمد ثابت نداره. هفته ای یک یا دوبار بیشتر همو نمیبینیم.
به خاطر این موضوع دارم ازش سرد میشم و ازش عصبانیم. چون تو خونه خیلی احساس پوچی میکنم.
لطفا نگید خودتو با کلاس سرگرم کن چون کلاس هم هزینه داره. و میشه یه بار دیگه روی بقیه مخارج که بابام هم با کلی منت میده و هی حرف میزنه (هرچند بی منظور) من نمیخوام اینو.
اینم بگم که قراره عصر ها هم تو کلاسای خودش شرکت کنم اما درآمدی برام نداره. تا 5-6 ماه دیگه حداقل و اینم حتمی نیست که اونجا کاری برام باشه.
محل کارم هم شرکت داداشم قراره باشه با درآمد عالی. 8 تا 1 بعد از ظهر. 4 تا کوچه فاصله داره تا خونه.
آقایون و خانومهای فروم. خودتونو بگذارید جای شوهرم. بهم چی میگید؟ اجازه میدید؟ اگر نه به چه دلیل.