از شوهرم دیگه اصلا خوشم نمیاد
سلام همگی خسته نباشید من باره اوله ک میام اینجا و خیلی اتفاقی وارد این سایت شدم گفتم مشکلمو بگم تا شاید واقعا بتونید کمکم کنید با راهنماییاتون من بصیرا 21سالمه و شوهرم 28سالشه دوسالم هس ک ازدواج کردیم آشنایی قبلی داشتیم باهم و خیلی همو دوس داشتیم اونموقع ها اخلاقش خوب بود و خیلی کم به بعضی چیزای بیخود حساسیت نشون میداد ولی بعده ازدواج کلا عوض شد ما هر روز دعوا میکنیم این عذابم میده خیلی باهم مشکل داریم نمیدونم کدومو بگم من هم دانشجوام هم شاغل اشتغال تو محیط بیرونو خیلی دوس دارم به خاطر همینم میرم ولی همسرم از اولشم با کار کردنه من مشکل داش میگه ما نیازی نداریم نمیخواد بری. بعد اینکه خیلی بهم شکاکه مثل اینکه اصلا اصلا بهم اعتماد نداره به جز محله کارم ک البته با اونم مشکل داره هیچجا نمیذاره تنها برم حتی خرید در مورد حجابو لباس پوشیدنو رابطه با دیگرانم ک ..... خیلی حساسیت نشون میده فورا عصبی میشه دعوامون میشه بعضی وقتا خودمو کنترل میکنم ولی بعضی وقتا ک منم جوابشو میدم یه دعوای شدید میکنیم طوری ک میرم خونه ی بابام تا چن روز ولی میاد عذر خواهی میکنه و.... مشکله دیگمونم رابطه جنسیمونه من فوق العاده سرد مزاج و ایشون گرم مزاجن دسه خودم نیس خوشم نمیاد ولی گاها ک اجبار میکنه باهم رابطه داشته باشیم من هیچ لذتی نمیبرمو فقط اعصابم خورد میشه و سردرد میگیر م خلاصه کنم همه ی این مشکلات باعث شدن من دیگه هیچ حسی به شوهرم نداشه باشم ولی اون میگه ک دوست دارمو عاشقتمو .... ولی با این حال ما هر روز دعوامون میشه منم دیگه اعصابم نمیکشه تو همه ی درسامم افتادم چن ماه بود ک به جدایی فک میکردم بعد ک خواستم به خانوادم بگم فهمیدم ک دوماهه حاملم حالا واقعا نمیدونم چیکا کنم به سقط بچه فک کردم ولی بعدش کلا این فکرو گذاشتم کنار شوهرمم ک اصلا راضی به این کار نمیشه خیلی بچه دوس داره الان من با بچه ای ک تو راهه و با شوهرمو اخلاقه گندشو عصبی شدنشو درسمو کارم چیکا کنم