دعوا با شوهرم سر مسائل مالی
سلام
من و شوهرم 3 ساله که ازدواج کردیم. من به طور دائم شاغل نیستم. اما گاهاً پروژه ای کار می کنم. مثلا پارسال پروژه ای رو انجام دادم که 5-6 میلیون برایم درآمد داشت.
مدتی است که ماهیانه شوهرم 600 هزار تومان بهم می دهد و من تا آخر ماه باید با اون کل زندگی رو بچرخونم. یعنی همه قبوض، کادوهای تولد بستگان، پول بنزین ماشین، شارژ ساختمان، مواد غذایی، خرج های شخصی و .... حتی شوهرم از اون پولی که به من داده پول توجیبی ازم می گیره
واقعا من نمی توانم با 600 تومن برسونم و همیشه نیمه ماه نشده پول تموم میشه
متاسفانه به دلیل اینکه من از جر و بحث فراری ام و همیشه هم صحبت هامون که حاوی اختلاف نظر باشه، به بحث کشیده میشه، از پولی که خودم درآورده بودم و کنار گذاشته بودم برای خودم خرج می کردم
یعنی خدا شاهده که تمام خرج هام اعم از خرید لباس، آرایشگاه و کرایه ماشین و ... با پول خودم بوده
شوهرم ماهی بالای 3 میلیون درآمد داره
اما بلافاصله بعد از اینکه حقوق می گیره پول قسط ها رو کنار می گذاره و بدتر از همه 1.5 میلیون هم می ریزه به حساب خواهرش که بهش سر خرید خونه بدهکاریم(خواهرش درآمد خیلی خیلی بالایی داره و من بارها ازش خواستم به جای 1.5 میلیون ، 1 میلیون بریزه تا پولمون تا آخر ماه برسه)
اما احساس می کنه که همیشه حرف باید حرف خودش باشه
چند بار تا به حال بهش گوش زد کردم که این پول نمی رسه و من از پول خودم خرج می کنم
اما اهمیت نمی ده و می گه خوب خرج نکن.همون قدر که داریم می خوریم
ولی من زنی ام که واقعا ظاهرم برایم مهمه. فکر نکنید که خرج های آنچنانی می کنم. ولی مرتب و زیبا بودن خرج داره
حالا پول هایی که خودم داشتم تموم شده و فعلا هم بیکارم
دیروز همه اینا رو با آرامش برایش توضیح دادم. اما مثل یه آدم لجباز فقط میگه نداریم
خانم ها و آقایون تالار
خواهشا کمک کنید: مگه وظیفه مرد نیست که در حد توان خرج زنش رو آن طور که شایسته اش است و خونه پدرش زندگی می کرده بدهد؟
دیروز حرفمون به دعوا کشید و با پر رویی تمام بهم گفت دیگه خرجی رو بهت نمی دهم و هر چی پول خواستی بیا ازم بگیر
خوب از این لحاظ که خودش می فهمه با 600 تومن هیچ کاری نمیشه کرد خوبه
اما منظورش اینه که من هر بار یه بیسکوییت هم که می خواهم بخرم مثل بچه ها ازش پول توجیبی بگیرم
من این کار و خونه بابام هم نکردم . اصلا غرورم اجازه نمی ده هر روز سر یه قرون 2 زار دستم و جلوش دراز کنم
شدیدا دنبال کار می گردم تا دیگه محتاجش نباشم. اما دلم خیلی ازش شکسته
مگه وظیفه اش نیست که خرج من و بده؟
ممنون می شم تا راهنماییم کنید چه برخوردی داشته باشم