سلام دوست عزیز بگذار یه واقعیت رو برات روشن کنم من به عنوان کسی که دو بار نامزدیم بهم خورد و نزدیک یه 25 بار خواستگاری رفتم راهنمایت میکنم بنابر این در این مورد به اندازه ناچیزی تجربه دارم من دو بار نامزدیم به خاطر صداقت و ساده بودن خودم بهم خورد باید قبول کنی که همیشه باید سیاست داشت صداقت تمام ممکنه بعضی وقتها گران تمام شده نیازی نیست انکار کنی چون کسی اینجا شمارو نمیشناسه ولی احتمال داره که شما به نامزد سابقت کمی به یادش باشی که اگر در پرسش نامزد جدیدتون بخواین واقعیت رو بگین خوب صدرصد گران تمام میشه ولی با سیاست که من اصلا دوست ندارم در مورد گذشته صحبت کنیم قضیه حل خواهد شدو یه توصیه دیگه که تا مدت زیادی از نامزدی قبلت نگذشته هیچ وقت و هیچ وقت ازدواج نکن اشتباهی که خیلی ها برای رهایی از شرایط بعد از شکست به اون پناه میبرند و خوب معلومه که به مشکل بر میخورند
درسته که صداقت خوبه کسی هم منکرش نیست ولی نه در همه جا اصلا امکان داره خود شما تا حالا به کسی حتی کلمه عاشقانه نگفته باشی ولی حتی برای جذب طرف مقابل باید بگید وگرنه طرف فکر خواهد کرد که شما اون رو دوست ندارید یا شاید تا حالا نشده که به جنس مخالف محبت کرده باشید ولی باید در این مورد حتما انجام بدید در کل شما باید یه تغییر اساسی رو رفتار خود بدهید