-
ازمسائل ج....متنفرم
سلام
من ازمسائل جنسی متنفرم وقتی بهش فکرمیکنم ترس همه وجودموفرامیگیره وقتی به ازدواج فکرمیکنم همین امرمانع میشه همش میخوام به تاخیربندازم
نیازی ندارم که خیلیهاتعجب میکنندومیگن امکان نداره یکی تواوج جوونی نیازنداشته باشه
نمیدونم سردم یاگرم
اصلانمیدونم چرامن این همه میترسم به خودم میگم این همه ادم تودنیاازدواج میکنندمگرمردن ولی بازم میترسم اصلابهتره بنویسم فوبی دارم
-
سلام
میشه علت یا علتاش رو هم بگین ؟؟
این برا یه دختر مسئله عادییه شاید اکثر دخترا مجرد نظرشون همین باشه مخصوصا اگه رابطه ایی با پسر نداشته باشن و مذهبی ام باشن
معمولا پسرا خوششون می یاد دخترا بدشون می یاد
به نظرم شما تو این سایت یا هرجا دیگه مطالبی خوندین که باعث شده تصور بدی داشته باشین از این مسائل
ولی واقعیت اینجور نیست اکثر اونای که می یان اینجا خب برا همدردی و رفع مشکل می یان چون از این نظر مشکل دارن دلیل نمیشه همه مشکل داشته باشن که!!
اونای که دوست دارن و خوششون می یاد که نمی یان اینجا بنویسن ولی اگه بنویسن با خوندنش شمام دیگه دید بدی بش نخواهی داشت
منظورم اینه که آدم تا مجرده می خونه و میبینه تا یه چیزای بدونه وقتی هی از بدیاش می خونه و میشنوه و میبینه معلومه که از متنفر میشه .
با این طرز فکر خودتون رو اذیت میکنید - باور کند بعد ازدواج به خاطر این ترستون خودتونم خندتون میگیره!!
ولی خب آدما با هم فرق دارن شما بهتره اول دلایل ترستون رو بگین تا بهتر راهنمایی شین
========================================
:305:یک ماهی که نمیداند آب چیست از تشنگی اضطرابی ندارد .
-
دیدبدی بهش دارم باخودم میگم یعنی چی؟اینکاراچیه؟
معذرت میخوام حس میکنم چندش اوره.
درسته باکسی رابطه ای نداشتم وفیلم ندیدم ازدوستان شنیدم بااینکه اوناهم چیزی نگفتندواززندگیشون راضی بودندولی هیچکدوم ازدلایل اونانتونست منوقانع کنه همچنان ترس ونفرت من ازاین مسائل ادامه داره وقتی بهش فکرمیکنم حس بدی بهم دست میده باخودم میگم چی میشداین روشهانبودند
-
بهتون حق میدم
ولی بتون پیشنهاد میکنم از خوبیاشم تحقیق کنید و بخونید
خوب این یه عمل طبیعیه و باید باشه!! نباشه زندکیی وجود نداره!!اصلا به قول خیلیا زندگی همش همینه!!
این که همیشه از بدیاش شنیدین باعث این حس تنفرتون شده! یه جورای خوبه آدم پاک می مونه ولی خودتون رو اذیت میکنید - حتما و حتما بیشتر تحقیق کنید و از خوبیاش بخونید
دلیلی نداره ازش تنفر داشته باشین
ولی این بستگی به شوهر آیندتونم داره
راستی چند سالتونه؟؟؟ مذهبی هستین؟؟؟
از دلایل این که بش حس تنفر دارین بیشتر بگین
-
همش ازبدیهانشنیدم اتفاقادوستهای متاهلم میگن ادم خودش نیازداره ولی هرچی میگن من متنفرترمیشم
دلیل این همه تنفرم روهم نمیدونم
زیادمذهبی نیستم ولی پایبندم 25سالمه
باخودم میگم نکنه من سردم واین همه متنفرم اصلانمیدونم چیکارکنم
- - - Updated - - -
حتی بافکرکردن بهش یه جورایی حالت تهوع میگیرم
-
در این خصوص نیاز هست به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید و مشاوره حضوری بگیرید .
از طرف دیگر همدردی در مسائل جنسی مشاوره نمی دهد و در این خصوص مراجعین را به سایت زیر ارجاع می دهد .
به صورت مجازی نیز می توانید از این سایت بهره ببرید اگر چه مراجعه حضوری به روانشناس بالینی ترجیحاًخانم برای شما
ضروری هست
ازدواج،آموزش مسائل جنسی و زناشوئی،سلامت خانواده، پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده